Redactia.ro
Home » Știri » Dana Rogoz trece prin momente grele. Ce se întâmplă cu fratele ei

Dana Rogoz trece prin momente grele. Ce se întâmplă cu fratele ei

Dana Rogoz trece prin momente grele. Ce se întâmplă cu fratele ei

Dana Rogoz a mărturisit recent că trece prin clipe grele. Iată ce întâmplă cu fratele ei, așa cum ea a declarat. Actrița a scris pe Instagram un text lung, din care reiese tot ceea ce simte.

Dana Rogoz trece prin momente grele. Ce se întâmplă cu fratele ei

O fotografie de familie și un text lung, în care Dana Rogoz spune tot ce simte. Un mix de bucurie și tristețe. Unul dintre frații ei, Radu, nu va mai fi lângă ea pentru o perioadă de timp.

„Unul dintre fratii mei, Radu, pleaca din tara fara bilet de intoarcere. Pentru o perioada de timp, nu se stie cat de lunga, va locui impreuna cu prietena lui in Lisabona. Si desi eu am fost intotdeauna cea care i-a incurajat sa plece, avand job-uri care le permit sa lucreze de oriunde din lume, acum ca se intampla…. ah… e mai greu decat ma asteptam. Sigur si fratelui meu ii e greu, desi nu o recunoaste. Dar si mie imi e!”, a scris ea în text.

Îi e greu pentru că nu îl va mai putea vedea pe Radu atât de ușor. Nimic nu va mai fi la fel de aici înainte.

„Suna super egoist, imi dau seama, dar gandul ca fratele meu nu va mai fi in acelasi oras cu mine, ca nu ne vom mai putea vedea asa, spontan, cum o faceam de cate ori aveam chef, ma intristeaza. Am tot amanat sa ma gandesc la acest moment, sa analizez ce simt, desi stiam ca plecarea se apropie. Rational – ma bucur foarte mult si stiu ca e cea mai buna decizie pentru ei. Emotional – hmmm…”, a mai spus Dana Rogoz.

De revenit, va reveni de sarbatori prima oara. Dar stiu de pe acum ca aceste intoarceri in tara, in vacante sau in anumite weekenduri, vor fi o alergatura si o sfortare de a bifa cate o intalnire cu fiecare dintre noi, cei din familie, cu prietenii lui, hai si o bere acolo, hai si o masa dincolo si hai cine ma duce inapoi la aeroport. Adica timpul ala al nostru nu va mai fi niciodata la fel. Chiar si cand ne vom vedea, va fi sub presiunea reintalnirii perfecte”.

Aseara ne-am vazut toti 3, fratii, la cina de dinaintea plecarii. Si am vorbit numai tampenii, asa cum facem de fiecare data, fiind prea lasi in a discuta in profunzime subiectul plecarii. Nu i-am zis ce simt, ca nu vreau sa il incarc si cu ale mele. Nu i-am zis nici ca Vlad plange de fiecare data cand isi aduce aminte ca Dodo pleaca.
Dar sper din suflet sa le fie bine amandurora acolo, sa se adapteze rapid, sa isi faca prieteni si ….sa treaca repede timpul pana la Craciun”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: