Redactia.ro
Home » Monden » Dana Săvuică a fost operată de urgență! Ce a pățit vedeta

Dana Săvuică a fost operată de urgență! Ce a pățit vedeta

Dana Săvuică are o nouă relaţie. Cine este bărbatul din viaţa ei

Dana Săvuică este una dintre cele mai cunoscute femei din showbizul românesc. Din nefericire Dana a ajuns pe mâna medicilor pentru a fi operată de urgență. Ce s-a întâmplat.

Dana Săvuică, operată de urgență

Dana Săvuică a trecut prin clipe mai puțin plăcute. Chiar ea a anunțat că a trebuit să ajungă de rugență pe masa de operație. Vedeta le-a povestit tot internauților și a împărtășit poze cu ei de pe patul de spital. Se pare că Dana Săvuică a suferit o operație de hernie de disc. Vedeta este bine și operația a decurs cu succes. Dana le-a transmis gândurile ei bune celor care i-au trimis mesaje și a precizat că de acum va avea mai multă grijă de sănătatea ei.

Breakfast in bed, in asteptarea externarii dupa operatia de hernie de disc realizata in regim de urgenta de catre Dr.primar in neurochirurgie Marius Catana. Multumesc mult dl.dr si echipei sale, tuturor celor care m-au ingrijit si mi-au oferit asistenta profesionala dar mai ales morala si psihica. E greu sa accepti ca trebuie sa te operezi, totul pare si este complicat. Dar cand faci alegerea cea mai buna, apare curajul si frica e lasata la o parte.

Sanatatea mea si grija pe care trebuie sa mi-o port de acum in colo , momentele grele de dureri survenite in timp printr-o neglijare sau prin ideea gresita ca as fi ‘invincibila’ mi-au rearanjat prioritatile. Va multumesc pentru grija, pentru mesaje si sustinere! Acum voi avea cateva saptamani de repaus acasa, dar voi fi prezenta pe retelele sociale.„, a scris dana Săvuică.

Va fi bine ! Sa aveți grija dupa externare . Sănătate! Pozele sunt super !!!”, „Sănătate multa! Și eu sunt operată de domnul Doctor Catană, un profesionist și un OM!”, „Esti o luptatoare si sunt convins ca totul decurge conform planului. Sanatate multa!”, „Multa sănătate, Dana! Rujul, în orice context – o lady!„, au fost o mică parte dintre mesajele trimise de către internauți Danei Săvuică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: