Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu, o nouă declarație de dragoste pentru Anamaria Prodan.„O iubesc și punct!”

Dani Mocanu, o nouă declarație de dragoste pentru Anamaria Prodan.„O iubesc și punct!”

De când a aflat că Anamaria Prodan este singură, Dani Mocanu are un singur scop: să o cucerească. I-a spus direct că o iubește, dar declarațiile sale de dragoste au rămas fără răspuns. Nu se lasă însă atât de ușor, așa că e dispus să meargă oricât de departe este nevoie pentru a-i capta atentia impresarei.

Când Dani Mocanu vrea ceva, face orice să-și îndeplinească scopul. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, așa că manelistul a putut în sfârșit să arate lumii întregi ce sentimente ascunde pentru frumoasa impresară. O apreciază pentru puterea sa și crede că s-ar potrivi de minune, iar sentimentele sale pare că au luat naștere cu mult timp în urmă.

Totuși, încă soția lui Laurențiu Reghecampf se pare că nu a aflat despre intențiile lui Dani Mocanu. Declarația lui de dragoste a rămas fără răspuns, dar manelistul nu renunță atât de ușor la dorințele sale.

„Dacă Anamaria Prodan nu mă contactează, pierde cea mai sinceră iubire pe care o poate avea vreodată. Anamaria, fii curajoasă că nu pierzi nimic…”, a ținut Dani Mocanu să-i transmită din nou Anamariei Prodan.

Dani Mocanu, un nou mesaj pentru Anamaria Prodan

Declarațiile de dragoste au continuat și astăzi, căci Dani Mocanu nu să demne că vrea să renunțe așa ușor la noua sa pasiune. Pe lângă faptul că i-a menționat numele în cea mai nouă piesă a sa, unde a afirmat că este capabil să-i facă toate poftele, manelistul a continuat cu declarațiile și pe contul său de TikTok.

Printre videoclipurile postate de Dani, unul i-a fost dedicat în întregime Anamariei Prodan, mesajul fiind același: o iubește, o apreciază și vrea să primească o șansă din partea ei.

Bineînțeles, au existat și persoane care au profitat de acest prilej și au atacat-o pe Anamaria, dar stați fără grijă. Manelistul a fost pe fază și nu a permis nimănui s-o vorbească de rău pe care față de care are sentimente. I-a invitat pe toți să se ia de el, însă s-o lase pe ea în pace.

„Ăștia de la butoane, vă rog frumos comentați orice, dar nu vorbiți urât la adresa ei! Înjurați-mă pe mine dacă vreți!”, a scris Dani Mocanu pe TikTok.

Au existat și voci care au pus la îndoială dragostea lui Dani Mocanu, ba chiar l-au criticat pentru declarațiile sale. Una dintre urmăritoarele sale l-a acuzat că vrea să-și facă reclamă, dar el a pus-o imediat la locul ei.

„Mă, sora mea, crezi că eu mai am nevoie de teatru să îmi crească conturile??? Sunt crescute de ani de zile… o iubesc și punct!. Anamaria te iubesc, atât îți spun”, a mai scris Dani Mocanu pe TikTok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: