Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu visează la Daniela Iliescu? Cum a reacționat Culiță Sterp

Dani Mocanu visează la Daniela Iliescu? Cum a reacționat Culiță Sterp

Dani Mocanu visează la Daniela Iliescu? Cum a reacționat Culiță Sterp

Dani Mocanu visează la Daniela Iliescu? Iată cum a reacționat Culiță Sterp după ce manelistul a făcut câteva afirmații controversate în mediul online!

Dani Mocanu visează la Daniela Iliescu?

Dani Mocanu și-a exprimat părerea despre logodnica lui Culiță Sterp în mediul online. Acesta a stârnit controverse printre internauți după ce a declarat, într-un live pe TikTok, că Daniela Iliescu este cea mai frumoasă soție din România. Din acel punct, fanii au intrat în delir, gândidu-se că celebrul manelist este îndrăgostit de iubita colegului său de breaslă:

„Îmi asum că sunt Dani Mocanu. A avea omul o nevastă frumoasă și a-mi spune părerea că este cea mai frumoasă soție din România, din punctul meu de vedere, este departe de a jigni pe cineva, este foarte departe”, a spus Dani Mocanu în cadrul live-ului.

Partenerul său din live i-a atras atenția cu privire la modul în care ar putea Culiță Sterp să interpreteze afirmațiile acestuia:

„Ți-e frică că Culiță are 2 metri și îți dă cu un picior în ficat, că are 47 la picior. Ți-e frică de Culiță?”, i-a spus tiktok-erul.

Cum a reacționat Culiță Sterp

Nu a trecut mult timp de la afirmațiile îndrăgitului manelist, iar Culiță Sterp a venit cu un răspuns demn de apreciat:

„Are dreptate omul, e cea mai frumoasă femeie din România!”, a fost replica lui Culiță Sterp.

Mesajul Danielei Iliescu la început de an

Daniela Iliescu a postat în mediul online un videoclip cu retrospectiva anului precedent. Logodnica lui Culiță a scris în descrierea postării câteva gânduri și emoții care au încercat-o pe parcursul anului 2022. Totodată, a mărturisit că anul trecut a învățat să se pună pe primul loc și să ignore orice o distrage din evoluția ei:

„Dacă am învățat ceva anul ăsta, e că niciodată nu voi fi pregătită pentru ceea ce îmi aduce viața, dar ține de mine să transform tot ceea ce vine înspre mine în cele mai bune oportunități de a evolua.
Am mai învățat să mă pun pe primul loc, să las mai puțin de la mine, să tratez oamenii fix așa cum merită. Și-am mai învățat să ignor tot ce îmi iese în cale și încearcă să mă distragă din drumul meu.
Dar am învățat și să iubesc mai mult, să îmi protejez familia indiferent de orice și să fiu acolo atunci când e nevoie de mine.
Închei acest an fericită și recunoscătoare pentru că am realizat tot ce mi-am propus anul trecut.
Sunt o mamă, logodnică, antreprenoare împlinită și pentru asta nu doar am visat, am și muncit!”, a scris Daniela Iliescu pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniela (@daniela.iliescu)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: