Redactia.ro
Home » TV » Dani Oțil a recunoscut motivul despărțirii de Mihaela Rădulescu

Dani Oțil a recunoscut motivul despărțirii de Mihaela Rădulescu

A trecut mult timp de când Dani Oțil și Mihaela Rădulescu s-au despărțit. Neașteptat prezentatorul acum

După aproximativ cinci ani de când s-au despărțit, Dani Oțil a recunoscut adevăratul motiv din cauza căruia el și Mihaela Rădulescu s-au separat.

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au avut o relație care a durat vreme de șase ani, iar în anul 2014, cei doi s-au despărțit.

În 2017, Dani Oțil avea de spus numai lucruri bune la adresa Mihaelei, într-o postare publicată pe o cunoscută rețea de socializare:

” Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri”

De curând însă, Dani a vorbit în emisiunea matinală ”Neatza cu Răzvan și Dani” despre femeile cicălitoare, iar acesta nu s-a putut abține din a face dezvăluiri culminante despre o fostă relație de-a lui.

Cu toate că Dani nu a pomenit numele Mihaelei Rădulescu, nu trebuie să uităm că relația dintre cei doi a fost una lungă, motiv pentru care astfel de declarații fac loc tuturor speculațiilor.

În emisiune, Dani și-a amintit de momentele în care lipsea câteva ore de acasa, apoi începea să sune telefonul. După nenumărate apeluri, acesta primea mesaje în care era acuzat că își petrece timpul cu altcineva.

”Îți face mai bine aia decât mine” și ”Sper că e mai urâtă decât mine, așa am văzut că se întâmplă în filme” sunt doar două exemple din care se întelege că nici Dani nu a fost lipsit de cicăleala feminină la care se făcea referire.

Noua sa iubită este un ” supermodel ”

Cu toate că după relația cu Mihaela Rădulescu, Dani nu și-a asumat și nici nu a vorbit public despre o nouă relație, au existat destule presupuneri în ceea ce privește viața sa amoroasă.

La sfârșit de an, s-a speculat că Dani a fugit din România alături de o controversată concurentă de la Supermodels by Cătălin Botezatu, Gabriela Prisacariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: