Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil, despre prima noapte cu bebelușul. Ce spune matinalul despre viața de tătic: „Am dormit cam cât dormi când ești student”

Dani Oțil, despre prima noapte cu bebelușul. Ce spune matinalul despre viața de tătic: „Am dormit cam cât dormi când ești student”

GALERIE FOTO (2)

Vineri seara, frumoasa Gabriela Prisăcariu abia a adus pe lume primul copil al lui Dani Oțil. Frumoasa mămică și bebelușul au ajuns acasă, iar matinalul a împărtășit momentul cu fanii săi.

Iată ce spune matinalul Dani Oțil despre cum a început viața de tătic, după prima noapte cu bebelușul.

Dani Oțil, despre prima noapte cu bebelușul

“Prima noapte cu bebelușul acasă.
Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai cu încă 4 băieți.
S-a tras de tzâtză, s-a pleoscăit, nu s-a urlat, dar nici nu s-a întâmplat mare lucru.”, este mesajul postat de Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu a devenit mămica unui băiețel sănătos, vineri seara, iar ieri, ea și primul copil al lui Dani Oțil au ajuns acasă, acolo unde sunt au fost așteptați cu nerăbdare de cel proaspăt tătic din lumea mondenă.

Fotomodelul a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar ieri soția lui Dani Oțil s-a externat, ajungând deja acasă alături de fiul ei. Proaspăta mămică arată foarte bine la trei zile după ce a născut.

Aflată încă pe patul de spital, soția lui Dani Oțil a decis să răspundă întrebărilor primite de la fani.

 

Cum arată Gabriela Prisăcariu după naștere

„Am reușit să mă dezmeticesc puțin și profit de faptul că bebe este la ultimul control plecat, pentru că astăzi ne externăm. Mergem acăsică! De abia aștept!”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe InstaStory.

Soția matinalului Dani Oțil de la Neatza cu Răzvan și Dani a continuat prin a menționa că nașterea s-a produs vineri seara, chair dacă anunțul a fost făcut a doua zi.

Gabriela Prisăcariu a anunțat că a născut prin cezariană și nu a vrut să spună motivul pentru care nu a născut natural, considerând acest subiect mult prea intim.

„Am născut vineri seară, pe 10 septembrie, la ora 22.30, prin cezariană. Nu stau acum să explic cum și de ce nu am născut natural și am ales cezariană, pentru că sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos. (…) Am născut la – spital privat. Am plătit tot. Oamenii de aici sunt minunați. După ce s-a terminat operația mi-au fost puși niște ciorapi compresivi, care ajută la circulație”, a mai povestit Gabriela Prisăcariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini