Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil își vinde garsoniera din București. Ce preț a pus prezentatorul pentru locuința sa

Dani Oțil își vinde garsoniera din București. Ce preț a pus prezentatorul pentru locuința sa

Dani Oțil a făcut astăzi un anunț care i-a surprins pe urmăritorii săi din mediul online. A decis să renunțe la garsoniera pe care o are în București, după mulți ani în care i-a servit drept cămin. Îl leagă multe amintiri plăcute de acel loc, dar vrea s-o pună spre vânzare. În mod neașteptat, prețul pe care speră să-l obțină nu este deloc unul ridicat.

Dani Oțil își vinde garsoniera din București

Dani Oțil trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lui, după ce a devenit tată pentru prima oară. El și Gabriela Priscăriu au anunțat feriți în urmă cu un an că vor fi părinți, iar în luna mai a anului 2021 și-au unit destinele și în mod oficial. De patru luni, se bucură de fiul lor, care crește pe zi ce trece din ce în ce mai mult.

După aceste evenimente importante din viața lor, prezentatorul de la Antena 1 a luat o decizie importantă în ceea ce privește garsoniera pe care o deține în București. A locuit acolo mulți ani, dar se pare că a venit momentul să renunțe la ea și poate să investească banii într-un nou cămin pentru el și familia sa.

Astfel, încărcat cu multă energie pozitivă și cu simțul umorului specific, Dani și-a anunțat fanii de pe Instagram că fosta sa locuință este pusă spre vânzare.

„Celebra garsonieră” i-a servit drept casă în anii tinereții, unde a dezvăluit că are multe amintiri. Una dintre persoanele care au trecut pragul acelui loc este Mihaela Rădulescu, femeie lângă care a trăit o frumoasă poveste de dragoste.  Cu toate că nu i-a rostit numele prezentatoarei de televiziune, fanii au înțeles imediat că la ea a făcut referire.

„Au făcut niște poze atât de faine și prezentarea de asemenea, încât nici nu-mi vine să mai dau garsoniera.(…) Se vinde celebra garsonieră. Garsoniera e tare pentru că are mobila desenată de mine.

În patul ăla am dormit eu și…(aici a făcut câteva gesturi amuzante n.r), a scris istorie această garsonieră. Are pereții încă încărcați”,  a spus Dani Oțil pe InstaStory.

Ce preț a pus prezentatorul pentru locuința sa

Dani Oțil a postat câteva imagini din garsoniera sa, precum și detalii importante pentru potențialul său cumpărător. Este vorba de o garsonieră situată în zona Vitan a capitalei, amplasată la etajul 3 al unui bloc cu 10 etaje.

Pe lângă amplasarea destul de bună, prezentatorul s-a asigurat că are toate condițiile necesare pentru a locui acolo cât mai plăcut. Este complet utilată, iar prețul nu este deloc unul mare. Mai exact, soțul Gabrielei Priscărui dorește 46.500 de euro, o sumă deloc mare având în vedere prețurile actuale de pe piața imobiliară din România.

Dani a postat și câteva dintre reacțiile pe care le-a primit după ce a făcut anunțul despre vânzare. Unele dintre ele au fost, într-adevăr, hilare.

„În locul tău, cu istoria ei, o scoteam la licitație. Scoteai 100.000”, i-a scris unul dintre urmăritorii săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: