Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil o invită pe Mihaela Rădulescu la nunta sa cu Gabriela. Ce a declarat prezentatorul

Dani Oțil o invită pe Mihaela Rădulescu la nunta sa cu Gabriela. Ce a declarat prezentatorul

Dani Oțil, deranjat de atitudinea din trecut a Mihaelei Rădulescu.

Dani Oțil a făcut o dezvăluire care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Prezentatorul tv a afirmat căova chema pe Mihaela Rădulescu la nunta sa. Ce alte detalii a mai dat Dani Oțil.

Mihaela Rădulescu, invitată de onoare la nunta lui Dani Oțil

Dani Oțil a fost prezent în cadrul unui podcast unde a vorbit despre viitorul mare eveniment din viața sa, anume nunta religioasă alături de Gabriela Pirsăcariu. Prezentatorul nu s-a sfiit să o aducă în discuție și pe fosta sa iubită, Mihaela Rădulescu, alături de care a stat cinci ani până în 2014. Acesta a afirmat că Mihaela îi spunea că el are nevoie de o fată mai tânără pentru a o lua de nevastă. Dani Oțil a afirmat că o va chema pe Mihaela Rădulescu la nunta sa religioasă.

În perioada în care am fost cu Mihaela, care, evident, că a fost pentru mine un mare boost de imagine, eram un mucos de 28 de ani, care evident, făcea dragoste cu o femeie mai bătrână și pe atunci, nu ca acum…Mai în vârstă… nu, nu că și ea zicea la fel! Tot timpul îmi zicea: Dani, eu sunt atât de bătrână, încât trebuie să-ți căutăm o nevastă!

Dar noi eram împreună, în vacanță. (…) Și… bă, am uitat să o chem la nuntă! Are plicul pregătit. O să o chem când fac nunta aia mare, cu pregătiri. Și e singura mea șansă să câștig bani de la PRO TV.„, a mărturisit Dani Oțil.

Ce crede Mihaela Rădulescu despre foștii iubiți

Mihaela Rădulescu a spus într-un interviu că se bucură pentru fericirea foștilor iubiți și că nu tinde să se compare cu o altă femeie.

„Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că „alta ca mine nu mai găsește”. E un țățism, sincer. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase”,  a mărturisit Mihaela Rădulescu, într-un interviu mai vechi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: