Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil, pe urmele lui George Buhnici. Cum a jignit femeile în direct la TV

Dani Oțil, pe urmele lui George Buhnici. Cum a jignit femeile în direct la TV

Dani Oțil l-a atacat pe Zanni de la Survivor! Ce i-a transmis matinalul Faimosului: ”Ce înțelegi de aici?”

Dani Oțil a luat-o pe urmele lui George Buhnici care a surprins întreaga țară și a primit critici masive în mediul online, după ce a jignit femeile. Iată cum a reușit Dani Oțil să dezamăgească femeile în direct la TV!

Dani Oțil a jignit femeile în direct la TV

Dani Oțil a comentat în direct la TV situația modelelor de pe OnlyFans, o platformă destinată persoanelor majore. Acesta susține că nu toate femeile sunt potrivite pentru un astfel de conținut online, motiv pentru care prezentatorul i-a călcat pe urme lui George Buhnici:

„Nu toată lumea trebuie să aibă cont pe OnlyFans, deși nu ne deranjează chiar deloc. Urâtele n-ar trebuie să-l aibă, dar e bine că se expun.”, a spus Dani Oțil, în direct la TV.

Dani Oțil, dezvăluiri din copilărie: „Mi-a zis că nu am niciun talent”

Prezentatorul TV a povestit cum mama sa i-a spulberat visele. Vedeta de la Antena 1 a mărturisit că mama sa nu era niciodată de acord cu ceea ce își dorea să facă și mereu îi spunea că nu are niciun talent. Aceasta reușea să îl descurajeze de fiecare dată când avea un vis. Cu ochii în lacrimi, Dani Oțil a făcut dezvăluiri emoționante:

 „Ceva, la mine în familie, n-a funcționat pentru că eu dacă am vrut la fotbal, mama mi-a zis că-s prea mic de statură. Dacă am vrut la karate, mi-a zis că o să fac hernie. Am vrut să cânt la acordeon pentru că vecinul meu, Remus Stoianov, fie iertat, cânta la acordeon în fiecare zi din viața lui. Am fost atât de fascinat, încât am vrut să învăț să cânt și eu.Și mama mi-a zis că sigur n-am talent. Am vrut să mă dea la un instrument la Casa Pionierilor, a zis că nu-i de mine, să mă țin de carte. Am vrut să fac mai multe sporturi, mi-am zis că sunt firav, să nu le fac”, a povestit Dani Oțil, în direct la TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: