Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se confruntă cu o mare problemă. Destăinuirile vedetei făcute la TV

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se confruntă cu o mare problemă. Destăinuirile vedetei făcute la TV

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se confruntă cu o mare problemă.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se confruntă cu o mare problemă. Peste câteva săptămâni, cei doi își vor strânge în brațe primul copil. Fotomodelul va aduce pe lume un băiat, dar până atunci, Gabriela și Dani Oțil se confruntă cu o mare dilemă.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se confruntă cu o mare problemă. Destăinuirile vedetei făcute la TV

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se confruntă cu o mare problemă. Fotomodelul trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Peste câteva săptămâni va aduce pe lume un băiețel, iar Dani Oțil este nerăbdător să-l țină în brațe. Cu toate astea, cei doi se confruntă cu o problemă importantă. Gabriela și Dani au amenajat deja camera bebelușului, au cumpărat hăinuțe și jucării, dar nu se hotărăsc în privința unui aspect. Pentru moment, bebelușul are numele de ”Cârcel, pentru că de-a lungul sarcinii, blondina s-a confruntat cu astfel de situații.

Multă lume este curioasă ce nume vor alege soții Oțil pentru copilul lor. Ei bine, aceștia încă nu sunt hotărâți. Potrivit moderatorului tv, se confruntă cu această problemă pentru că prietenii și apropiații, au pus deja cam toate numele dorite de ei. ”Dragii mei, trăiesc o dramă în prag de naștere a copilului. Trebui să vă mărturisesc că jumătate din numele pe care le-am pus pe o foaie de hârtie pentru copil… copilul nu are nume deocamdată, îl cheamă ”Cârcel”, nume de cod, iar domnul doctor, care ne este și prieten, a scris în druptul numelui pe fișe, copilul fără nume, căci a zis că nu poate, nu se cade să scrie ”Cârcel”. Dar jumătate din numele pe care mi le-am propus sunt date de prietenii și rudele mele câinilor lor. Că nu le mai zice acum la câine Lăbuș, Rex sau Lesi, acum le zice Artur, nu mai poți…”, a spus Dani Oțil în emisiunea matinală.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au anulat vacanța

Cei doi îndrăgostiți au decis să plece împreună la munte, să se relaxeze, Liniștea nu a durat mult, pentru că problemele au apărut imediat ce s-au cazat. „A fost pentru prima și ultima dată când am vrut să ne scurtăm vacanța. L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte, pentru că este mai răcoare. M-a întrebat dacă sunt sigură, că este drumul lung, bebelușului nu-i place această poziție, el preferă doar pe canapea, întins. Am avut noroc să găsim la Râșnov o cameră liberă”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Blondina a declarat că bebelușul s-a mișcat toată nopateam, fiind nevoiți să întrerupă vacanță și să se retragă spre București. ”Am ajuns acolo, locul aboslut superb. Prima noapte, copilul super agitat, mă-sa și mai agitată. Sunt între munți, dacă se întâmplă ceva. M-am trezit la ora 4 dimineață, dar am zis că trece. A doua seară, la fel, copilul și mai agitat. Iar cu trezit cu ora patru, dureri, copilul se mișca, de obicei doarme. Așa că ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm”, a mai spus soția lui Dani Oțil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: