Redactia.ro
Home » Monden » Dani și Gabriela Oțil și-au botezat băiețelul. Motivul pentru care nașii micuțului nu au fost Roxana Ionescu și soțul său

Dani și Gabriela Oțil și-au botezat băiețelul. Motivul pentru care nașii micuțului nu au fost Roxana Ionescu și soțul său

Este luna botezurilor în lumea mondenă din România, căci Dani Oțil și soția sa, Gabriela, și-au creștinat băiețelul. Șirul petrecerilor a început cu evenimentul organizat de Culiță Sterp și Daniela, care joi și-au sărbătorit fiul la finalul săptămânii trecute. Prezentatorul de la „Neatza” a optat însă pentru o celebrare mult mai restrânsă, iar pe lista sa de invitați s-au numărat doar membrii familiei și prietenii apropiați.

Dani și Gabriela Oțil au organizat o petrecere pe cinste pentru fiul lor

Dani și Gabriela Oțil trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor, după ce au devenit părinți pentru prima oară. Micuțul Luca-Tiago le-a adus multă bucurie în sufletele, iar creștinarea sa a fost motiv de mare sărbătoare în familia lor. Au organizat o petrecere pentru familie și prieteni, iar imaginile care au ajuns în mediul online sunt spectaculoase.

Chiar dacă evenimentul a fost unul restrâns, având în vedere situația epidemiologică din țara noastră, dar și dorința lor de a fi două personalități modeste în mediul public, putem spune că a fost un real succes. Invitații s-au distrat de minune, preparatele servite au fost alese cu mare atenție, iar atmosfera a fost întreținută de cântăreața Raluka, care s-a asigurat că toată lumea poftește pe ringul de dans.

Din câte se pare, petrecerea a avut loc chiar la localul pe care prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” îl deține în Herăstră, semn că fiecare detaliu al evenimentului a fost bine pus la punct de acesta. Putem doar să ne imaginăm că totul a fost perfect, iar părinții vor avea cu ce să se mândrească în fața lui Luca atunci când va fi mare.

Printre invitații de seamă ai petrecerii s-au numărat și colegii de platou ai lui Dani, Răzvan Simion și Ramona Olaru, care s-au bucurat nespus că au putut să-i fie alături acestuia într-un moment atât de special.

Nașii lor de cununie nu au fost prezenți la botezul micuțului Luca-Tiago

După ce Gabriela Oțil a postat primele imagini de la petrecere, un detaliu a atras atenția fanilor săi din mediul online. Ea și soțul său au decis ca pentru creștinarea micuțului Luca să-și aleagă o pereche diferită de nași față de cei de la cununie, fapt ce a fost suprinzător pentru toată lumea. Cei doi s-au căsătorit în luna mai a acestui an, pe când modelul era încă însărcinată, iar nași le-au fost Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu. Pentru fiul lor însă, au ales ca cei care-i vor fi părinți spirituali să fie Laura Dumitru și Homan Tandi Jono, alegere care a generat o serie de controverse în rândul publicului lor.

Alt detaliu care a întărit zvonurile despre eventuale neînțelegeri între cele două familii a fost generat de faptul că Roxana Ionescu și soțul său nu au fost deloc prezenți la botez. În aceeași zi, vedeta a postat pe Instagram câteva imagini de la o altă petrecere, mai exact o nuntă, unde a fost nașă. A purtat o rochie superbă, a fost admirată pentru trupul său de invidiat și alegerea vestimentară pe care a făcut-o, însă nu a pomenit nimic de botezul organizat de Dani și Gabriela Oțil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: