Redactia.ro
Home » Monden » Daniel Pavel a făcut anunțul! Ce nume va avea copilul său cu Ana Maria Pop: ”Va fi biblic”

Daniel Pavel a făcut anunțul! Ce nume va avea copilul său cu Ana Maria Pop: ”Va fi biblic”

Daniel Pavel a făcut primele declarații cu privire la viitorul copil pe care îl va avea cu partenera sa, Ana Maria Pop. Cei doi și-au făcut temele din timp și au ajuns în punctul în acre se cunosc destul de bine, așa că mai poate fi doar un pas până în momentul în care vor deveni părinți.

Nu mai este niciun secret faptul că prezentatorul emisiunii „Survivor România” are o relație foarte bună cu partenera lui, Ana Maria Pop. Cei doi petrec majoritatea timpului împreună, reușind să își cunoască atât defectele, cât și calitățile.

Cum se va numi viitorul copil al lui Daniel Pavel

Recent, Daniel Pavel a vorbit despre o dorință pe care o are de foarte multă vreme și anume aceea de a deveni tată de fată. Prezentatorul susține că partenera lui i-a insuflat această dorință arzătoare, iar acum este mai nerăbdător ca niciodată.

De asemenea, și Ana Maria a mărturisit că visul lor este mai aproape ca niciodată să se îndeplinească. Ba mai mult decât atât, aceasta a recunoscut pentru Cancan că l-au ales deja și că are o rezonanță biblică.

„Îl avem amândoi și e foarte bine gândit, dar îl ținem pentru noi deocamdată. Nu e un nume comun”, a declarat Ana Maria Pop.

„Promit că o să-l spunem. Numele are o rezonanță Biblică și e și de pe meleagurile noastre. Deci va fi o surpriză frumoasă”, a mai adăugat și Daniel Pavel.

Ce defecte are, de fapt, „Domnul Dan”

Ana Maria Pop a vorbit și despre defectele pe care Daniel Pavel le are atunci când vine vorba de relaționarea cu ceilalți. Se pare că prezentatorul pune la suflet de multe ori unele lucruri pe care nu ar trebui să le lase să îl impacteze. De asemenea, Daniel Pavel este considerat un bărbat sensibil, deși el se vede ca un vulcan pe cale să erupă uneori.

„Cel mai mare defect al lui este că pune la suflet lucruri pe care n-ar trebui să le pună. Este un sensibil!”, susține Ana Maria despre partenerul ei.

„Noi călătorim pe un munte și atunci ne dăm seama că acolo e un vulcan. Erupe Domnu’ Dan ca un vulcan. Dar vine Ana, cu un sistem de stingere a incendiilor, pe munte, totul se calmează. Ea e ardeleancă, n-am treabă. Dar e un defect, pentru că nu îmi pot cumpăni energia”, a declarat amuzat Daniel Pavel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: