Redactia.ro
Home » Monden » Daniel Pavel, dezvăluiri șocante despre Survivor România: „Când știam că pierd recompense și că nu mănâncă, nu mâncam nici eu”

Daniel Pavel, dezvăluiri șocante despre Survivor România: „Când știam că pierd recompense și că nu mănâncă, nu mâncam nici eu”

GALERIE FOTO (2) Daniel Pavel, dezvăluiri șocante despre Survivor România

Daniel Pavel, dezvăluiri șocante despre Survivor România. Competiția a ajuns la final iar Daniel Pavel, moderatorul emisiunii s-a întors în România după șapte luni de stat în Republica Dominicană. Acesta a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre competiția dură din dominicană.

Daniel Pavel, dezvăluiri șocante despre Survivor România: „Când știam că pierd recompense și că nu mănâncă, nu mâncam nici eu”

Daniel Pavel, dezvăluiri șocante despre Survivor România. Competiția Survivor România 2021 a luat sfârșit, iar concurenții și prezentatorul emisiunii s-au întors în România. După șapte luni de stat în Republica Dominicană, Daniel Pavel, prezentatorul reality show-ului, a făcut o serie de dezvăluiri incendiare. Revenirea în țară a fost emoționantă pentru Daniel, mai ales că acesta nu a mai venit în țară de mai bine de un an.

Moderatorul tv locuiește la Viena împreună cu iubita sa, iar experiența Survivor România a fost o adevărat provocare pentru el. Comentatorul a declarat că a trăit fiecare moment alături de concurenții de la Survivor România, ba chiar atunci când aceștia pierdeau recompense și nu mâncau, prefera să sufere și el alături de ei. ”Este o călătorie chiar inițiatică, șase luni, dar de un an și patru luni de zile n-am mai fost în țară, locuiesc la Viena și atunci m-am întors cu o mie de emoții. Am surpraviețuit și eu cu ei într-adevăr, de multe ori încercam când știam că pierd recompense și că nu mănâncă, nu mâncam nici eu, adică, încercam să fiu într-un sincron cu ei. Sigur, eu am avut beneficiul comunicării, e foarte important să comunici cu cei dragi, să te validezi, ei nu au avut asta”, a spus prezentatorul cadrul unui interviu.

Daniel Pavel la Survivor Romania

Daniel Pavel a mărturisit că cel mai intens moment de la Survivor România a fost atunci când foștii concurenți s-au întors în Republica Dominicană pentru a fi alături de finaliști. ”Cel mai frumos de care pot să-mi aduc aminte acum că e foarte proaspăt, este momentul în care erau absolut căzuți la pământ toți trei, eram în faza finală, Marius, Andrei, Zanni, și au venit foștii concurenți.Momentul în care foștii concurenți li s-au alăturat, foștii concurenți care și ei aveau emoții, ăla a fost fabulos. Ne-am luat în brațe, am uitat de protocolul camerelor, că trebuie să filmăm, că suntem cu spatele, ala a fost într-adevar, acum trei zile, fabulos”, a mai spus Daniel Pavel.

Daniel Pavel, despre experiența Survivor România

După ce a anunțat că Zannidache este câștigătorul sezonului 2, Daniel Pavel a vorbit despre experiența Survivor România. Prezentatorul tv l-a felicitat pe artist pentru reușita sa, declarând că a empatizat mereu cu concurenții și le-a simțit emoțiile atunci când erau pe traseu.

De asemenea, jurnalistul a declarat că a avut de învățat de la fieacare concurent în parte, iar el a încercat să-i încurajeze pe toți în egală măsură. „E colosal, pentru că eu am învățat foarte mult de la fiecare dintre voi. Voi vedeați că încerc să vă încurajez, sigur, în limitele posibilului, și îmi luam și eu de la voi încurajări, pentru că și pentru mine, și pentru cei din spatele camerei, e o cursă.E o experiență transformațională, o experiență în care îmi scriu oamenii că am îmbătrânit, și cu siguranță că așa și e”, mai spus Daniel Pavel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini