Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Crudu a făcut public numele băiețelului său. Bruneta se pregătește să devină mamă pentru a doua oară

Daniela Crudu a făcut public numele băiețelului său. Bruneta se pregătește să devină mamă pentru a doua oară

GALERIE FOTO (3) Daniela Crudu a dezvăluit numele celui de-al doilea copil

Daniela Crudu, cunoscuta fostă asistentă TV, a dezvăluit deja numele pentru al doilea său copil, un băiețel, și că pregătirile pentru sosirea micuțului sunt în plină desfășurare. Însărcinată cu al doilea copil, Daniela Crudu nu s-a putut abține în a împărtăși bucuria și cu fanii în mediul online, unde a dat mai multe detalii din viața sa personală.

După ce a devenit mamă pentru prima dată în mai 2023, frumoasa Daniela Crudu pare să se bucure din plin de rolul de părinte și de experiența frumoasă a maternității în această nouă etapă a vieții sale.

Ce nume va alege Daniela Crudu pentru cel de-al doilea copil

Daniela Crudu se pregătește să devină mamă pentru a doua oară în acest an, așteptând cu nerăbdare sosirea unui băiețel. Sarcina fiind deja avansată, fosta asistentă TV și-a organizat viața pentru a face față noilor provocări ale maternității. Activă pe rețelele sociale, Crudu a împărtășit cu urmăritorii ei detalii despre pregătirile pentru venirea micuțului, inclusiv achizițiile esențiale pentru confortul și siguranța copilului său.

Nu este niciun secret faptul că Daniela Crudu își împărtășește bucuriile vieții de mamă în mediul online. Prin intermediul InstaStory-urilor, ea a vorbit despre noile achiziții și a dezvăluit cu entuziasm numele pe care l-a ales pentru băiețelul său, Dominic. Fiind deja obișnuită și încântată de experiența primei nașteri, Crudu abordează această nouă etapă a vieții sale cu optimism și fericire, arătând că se bucură din plin de rolul de mamă.

Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă! (…) Am luat un cărucior sport care se pliază foarte repede, am comandat și un leagăn electric, dar și această măsuță”, a mărturisit Daniela Crudu pe contul oficial de Instagram.

Cine este și cu ce se ocupă iubitul Danielei Crudu

Deși este o figură notorie în lumea mondenă autohtonă, identitatea tatălui fetiței Danielei Crudu rămâne un subiect puțin cunoscut și adesea evitat în mass-media. Conform informațiilor apărute în publicația Spynews, iubitul vedetei este un tânăr pe nume Daniel, un afacerist în vârstă de 28 de ani, cu origini aromâne.

Păstrând discreția identității sale în fața reflectoarelor, Daniel pare să fie o figură misterioasă în viața Danielei Crudu, evitând expunerea mediatică pe care partenerii unor vedete o pot întâmpina adesea. Deși lumea mondenă este cunoscută pentru expunerea vieții private, există încă persoane care aleg să-și păstreze intimitatea, iar Daniel pare să fie unul dintre aceștia.

Daniela Crudu și Daniel au împreună și o fetiță, Daiana Maria, pe care vedeta a adus-o pe lume în primăvara anului trecut. La doar opt luni distanță, bruneta a anunțat cu bucurie faptul că este însărcinată pentru a doua oară, iar de această dată va avea un băiețel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: