Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Gyorfi a ajuns la capătul puterilor. Cântăreața a vorbit despre ce a pățit fiica ei la școală

Daniela Gyorfi a ajuns la capătul puterilor. Cântăreața a vorbit despre ce a pățit fiica ei la școală

Daniela Gyorfi a răbufnit! Vedeta a vorbit despre lucrurile negative prin care a trecut fiica sa. Nu a stat cu mâinile în sân, ci și-a transferat copilul fără să stea pe gânduri.

A fost nevoie de multă tărie, căci atât Maria, cât și mama sa, au petrecut primii cinci ani de școală alături de prima doamnă învățătoare și de colegii săi. Deși Mariei i-a fost dificil să accepte situația, fata și-a ascultat mama și a fost puternică pentru a putea trece peste despărțire.

Dorul de oamenii cunoscuți trece cu timpul, mai ales când întâlnești persoane noi care să te facă să te simți bine. Daniela Gyorfi nu este deloc încântată de sistemul românesc de învățământ. Artista spune că Maria a început să meargă cu frică la școală, din cauza presiunii, a programei școlare gândite incorect și a numărului foarte mare de materii.

“Un copil nu trebuie să se ducă la școală cu frica asta. La un moment dat mi-era și mie frică, când era Maria în cei doi ani de pandemie. Venea învățătoarea ”aveți de învățat”, la toți părinții, zic ”doamnă, greșiți, au de învățat”. Adică să te duci la școală cu frică”, a spus Daniela Gyorfi la Xtra Night Show.

Daniela spune că în pandemia a realizat cu adevărat la ce presiune este supusă fetița ei, elevă în ciclul gimnazial, care trebuie să învețe mult la toate materiile. Artista este de părere că ar trebui pus accent pe abilitățile copilului și pe înclinațiile sale, în sensul în care dacă îi place Limba română, să se axeze pe această materie, fiind inutil să fie supus la presiunea de a învăța mult și a da examene peste examene la n materii

“De aia copiii din clasa VII-a și-au ales să nu mai facă școală, că te omoară examenele. Ce-ți place să faci? Păi îmi place româna. Atunci învață la română, nu mai da miliarde de examene”, a mai spus Daniela Gyorfi, la Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: