Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Gyorfi a împlinit 54 de ani! Vedeta își aduce aminte de perioada în care nu era celebră: „Prima dată nu cântam pe bani, ci pe mâncare pentru mama”

Daniela Gyorfi a împlinit 54 de ani! Vedeta își aduce aminte de perioada în care nu era celebră: „Prima dată nu cântam pe bani, ci pe mâncare pentru mama”

Daniela Gyorfi a împlinit astăzi, 12 octombrie, 54 de ani și susține că nu-și simte vârsta. Iată cum se simte de ziua ei de naștere! 

Daniela Gyorfi a împlinit 54 de ani! 

Îndrăgita cântăreață Daniela Gyorfi a împlinit astăzi 54 de ani și a povestit public cum se simte și cum va petrecere: 

„Nu-mi simt vârsta, cred că este doar un număr. Important este ceea ce faci, viața pe care ai trăit-o și pe care o trăiești acum. Eu știu că fac o meserie frumoasă, am o familie, o fată. Sunt sănătoasă, mă simt bine, nu simt că aș avea 54 de ani sub nicio formă. Merg cu George și cu Măriuca la un restaurant italienesc care ne place nouă. Este o zi ca toate zilele, de câțiva ani nu mă mai bucur așa de tare de ziua mea pentru că pe 29 septembrie a murit mama, pe 2 octombrie mi-a murit cățelul și nu mă mai entuziasmez”, a povestit cântăreața pentru Fanatik. 

Cum se menține în formă Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi a dat detalii și despre modul în care se menține în formă la vârsta frumoasă pe care o are: 

„Nu am niciun secret, dar poate că dacă nu beau și nu fumez contează. Mai fac niște tratamente pentru față și corp, am grijă cum arăt. Încerc să mă mențin. Nu sunt împotriva operațiilor estetice și cred că sunt o femeie asumată, nu am nimic de ascuns. Mai fac un botox, niște intervenții pentru buze, vreau să fac ceva și pentru cearcăne pentru că pierd multe nopți”, a spus aceasta pentru sursa menționată. 

Daniela Gyorfi, despre debutul în muzică 

Vedeta își aduce aminte de perioada în care nu era celebră: 

„Când m-am lansat și am luat premiul la Mamaia am realizat că abia de acum începe greul, pentru că cel mai greu este să te menții. Dacă îmi spunea cineva în ’91 că voi avea așa o carieră lungă, și spectacole, și că o să fac ceea ce-mi place ar fi fost foarte greu de crezut. De-a lungul timpului am văzut nume care au ieșit peste noapte, au cântat 2, 3 ani și, după aceea, gata. Sunt mândră de ce am realizat, chiar dacă puteam face mult mai multe. În ‘90, era un restaurant în Floreasca unde cântam. Doar că nu cântam pe bani, ci pe mâncare pentru mama”, a concluzionat vedeta pentru sursa citată. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: