Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Iliescu a dat vestea cea mare. Toți au felicitat-o când au auzit: „Am un bebeluș așa de mic…”

Daniela Iliescu a dat vestea cea mare. Toți au felicitat-o când au auzit: „Am un bebeluș așa de mic…”

Viitoarea soție a lui Culiță Sterp a dat vestea cea mare! Daniela Iliescu este mai fericită ca niciodată, pentru că a realizat tot ce și-a dorit. Are o familie frumoasă și apreciată, iar atunci când vine vorba de afaceri, tânăra stă cel mai bine la acest capitol.

Daniela Iliescu a dat vestea cea mare

Daniela Iliescu este mai fericită ca niciodată, mai ales că a reușit pe toate planurile. Are o familie frumoasă, de apreciat și indiviat și nici la capitolul afaceri nu stă rău deloc. Este cunoscut deja faptul că viitoarea soție a lui Culiță Sterp se ocupă cu mai multe afaceri, însă până acum, tânăra nu a explicat niciodată exact ceea ce face. Ei bine, a venit și timpul ca Daniela să dea tot din casă și să vorbească despre planurile pe care le are în afaceri. Aceasta se pregătește intens să-și lanseze o afacere cu haine pentru copii. Le-a dat vestea, foarte bucuroasă, celorlalte mămici, care o urmăresc în mediul online.

„Mă trec toate stările. Astăzi vreau să vă povestesc ceva la care și voi ați luat parte și ați contribuit la toate ideile mele fără să știți, bineînțeles. Este tot legat de viața de mamă, pentru că a venit pentru mine cu super multe lucruri frumoase, dar și cu provocări pentru că totul a fost nou. Încerc zi de zi să îi ofer lui Milan o creștere cât mai frumoasă, o educație cât mai bună. Vreau să vă spun că, deși nu este vorba despre un copil, am un bebeluș așa de mic la care lucrez de mai bine de un an jumătate, a transmis Daniela Iliescu, pe contul său de Instagram.

Cum i-a venit această idee

Daniela Iliescu a explicat și cum i-a venit ideea acestei afaceri. Viitoarea soție a lui Culiță Sterp spune că atunci când era însărcinată cu Milan, s-a tot lovit de problema hainelor. Asta pentru că, spune ea, hainele pentru băieței sunt mai puține decât cele de fetițe. Un alt aspect pe care Daniela l-a observat a fost că hăinuțele pentru bebeluși sunt mereu cu desene animate și de multe ori, confecționate dintr-un material nu tocmai calitativ.

„De multe ori mergeam în magazine și erau extrem de multe haine pentru fetițe, pentru băieți mai puține sau m-am mai lovit de faptul că hainele de copii sunt super colorate, cu foarte multe desene animate. Eu sunt de părere că hainele ar trebui să fie mai simple pentru copii, din materiale cât mai calitative.(…) Acum, în Noiembrie, o să lansăm un brand cu haine pentru copii, haine unisex, în culori cât mai neutre pe care le pot purta și fetițele și băieții și de asta sunt cea mai entuziasmată , a mai spus Daniela Iliescu. Momentan, aceasta nu a oferit mai multe detalii despre afacerea pe care urmează s-o lanseze, însă a ținut să spună că a testat foarte multe materiale calitative pentru hăinuțele la care lucrează.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: