Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Nane a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu. Vedeta a dat cărțile pe față după ce a fost prinsă cu noul iubit de 30 de ani

Daniela Nane a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu. Vedeta a dat cărțile pe față după ce a fost prinsă cu noul iubit de 30 de ani

Daniela Nane a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu. Vedeta a dat cărțile pe față după ce a fost prinsă cu noul iubit de 30 de ani

Un nou scandal lovește lumea mondenă românească odată cu anunțul surprinzător al divorțului dintre Daniela Nane și fostul ministru de Externe, Adrian Cioroianu. Actrița în vârstă de 52 de ani a făcut publică despărțirea după ce a fost surprinsă în ipostaze tandre cu noul său iubit, Octavian Ene, în plină stradă.

Daniela Nane a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu

Daniela Nane și Adrian Cioroianu, un cuplu care părea solid în ochii publicului, au hotărât să își urmeze drumuri separate după o perioadă îndelungată de căsnicie. Anunțul divorțului a venit ca un șoc pentru mulți, mai ales că cei doi au părut mereu uniți și fericiți în aparență.

„Sunt o femeie divorțată! Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, ca și până acum”, a fost mesajul transmis de frumoasa actriță, pe pagina ei socializare. 

Vedeta a dat cărțile pe față după ce a fost prinsă cu noul iubit de 30 de ani

Însă, ceea ce a făcut ca această despărțire să fie cu adevărat spectaculoasă a fost apariția în viața Danielei Nane a unui nou partener, mult mai tânăr decât fostul ei soț. Octavian Ene, în vârstă de doar 30 de ani, a fost surprins alături de actriță în diverse momente tandre, demonstrând că relația lor este una pasională și intensă.

Octavian Ene, un talentat tenor în vârstă de doar 30 de ani, a reușit să câștige inima celebrei actrițe. Absolvent al Universității Naționale de Muzică București și masterand în prezent, tânărul artist este și solist vocal la Teatrul Muzical Ambasadorii, sub îndrumarea chiar a iubitei sale. Astfel, povestea de dragoste dintre cei doi a prins contur într-un cadru artistic, plin de pasiune și sensibilitate.

Reacțiile publicului nu au întârziat să apară odată cu apariția imaginilor cu Daniela Nane și noul ei iubit. Speculațiile și comentariile au explodat pe rețelele de socializare, iar mulți au fost curioși să afle mai multe detalii despre această nouă relație. În schimb, fostul soț al actriței, Adrian Cioroianu, a preferat să evite subiectul, refuzând să facă orice comentariu legat de divorț sau de relația fostei sale soții cu Octavian Ene.

Astfel, povestea de dragoste dintre Daniela Nane și Octavian Ene demonstrează că iubirea nu cunoaște bariere de vârstă și că fiecare persoană are dreptul la fericire. Cu toate că despărțirea de Adrian Cioroianu a putut fi un moment dificil, Daniela Nane a găsit puterea de a merge înainte și de a se deschide către o nouă relație, în care pasiunea și entuziasmul sunt la ele acasă.

 

Sursa foto: Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: