Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Gestul șocant făcut de o tânără, după ce iubitul a refuzat să o ceară în căsătorie. Nimeni nu se aștepta la asta

Gestul șocant făcut de o tânără, după ce iubitul a refuzat să o ceară în căsătorie. Nimeni nu se aștepta la asta

Refuzul iubitului de a o cere în căsătorie și amânările sale constante au fost un motiv de durere și frustrare pentru tânăra protagonistă a unei povești de dragoste care s-a transformat brusc într-un deznodământ neașteptat. În ciuda lipsei unui angajament formal de logodnă, ea simțea că momentul pentru a face un pas important în relația lor a sosit.

Cu toate acestea, conștientă de faptul că partenerul său nu întreprinde nicio acțiune în direcția aceasta, ea a hotărât să preia inițiativa și să își pună în aplicare un plan curajos. Hotărâtă să nu mai aștepte pasiv, a conceput o nuntă surpriză, sperând că acest gest îndrăzneț va consolida legătura lor și îi va uni destinul în fața celor dragi.

Ce a făcut tânăra, după ce iubitul a refuzat să o ceară în căsătorie

Fără a ține cont de obstacolele și riscurile, ea a organizat totul cu atenție la cel mai mic detaliu. A ales un loc special, terenul de golf din localitatea partenerului ei, sperând că acest cadru romantic va adăuga un plus de magie evenimentului planificat.

Cu toate acestea, reacția lui la surpriza pregătită de ea nu a fost deloc cea pe care și-o dorea. În loc să fie impresionat și emoționat, el a plecat, lăsând-o pe tânără singură și dezamăgită, îmbrăcată în rochia de mireasă, în mijlocul unui moment care ar fi trebuit să fie unul de bucurie și împlinire.

“Acum doi ani am făcut decorul pentru o ceremonie foarte frumoasă, iar la jumătatea zilei am aflat că era o “nuntă surpriză”. Practic, ei nu erau logodiți, dar mireasa a planificat totul.

Iar mirele a apărut la terenul de golf crezând că joacă doar o partidă obișnuită de golf. Nu. A intrat la propria nuntă. A văzut-o pe ea stând la altar și a ieșit pe ușă. Așa cum ar fi trebuit”, a povestit aceasta, pe Reddit.

Cum s-a încheiat totul

Această răsturnare dramatică a evenimentelor a fost dezvăluită de un organizator de nunți, care a fost martor la întreaga situație. Povestea lor a devenit rapid subiect de discuție și de speculații, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Mulți au fost șocați și uimiți de gestul îndrăzneț al tinerei, întrebându-se cum a putut să ajungă la o astfel de decizie fără a avea consimțământul și sprijinul partenerului său. Alții s-au întrebat de ce nimeni nu a intervenit pentru a opri această acțiune care părea să ducă spre un deznodământ nefericit.

“Cum de nu a reușit nimeni să o convingă să renunțe la asta?”. “Trebuie să fie o iluzie că ar fi un lucru romantic, în timp ce, în realitate, absolut nimeni, nici măcar ea însăși, nu și-ar dori să fie în această situație. Ei bine, este posibil ca ea să își dorească. Dar pare nebună, așa că…”, au fost doar o parte dintre comentarii.

În ciuda compasiunii și regretului manifestate de unii pentru situația în care s-a ajuns, povestea lor a rămas una incompletă, cu multe întrebări fără răspuns. Mirele nu a oferit nicio explicație sau justificare pentru plecarea sa bruscă, preferând să se retragă fără a se uita înapoi. Astfel, ceea ce ar fi trebuit să fie una dintre cele mai fericite zile din viața unei mirese s-a transformat într-un coșmar emoțional și psihologic pentru tânăra protagonistă, care s-a confruntat brusc cu realitatea crudă a unei relații care nu a fost să fie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: