Redactia.ro
Home » Monden » Nuntă ca-n povești pentru Maria Constantin. Artista s-a căsătorit civil cu Robert Stoica. Cât de frumoasă a fost în rochie de mireasă

Nuntă ca-n povești pentru Maria Constantin. Artista s-a căsătorit civil cu Robert Stoica. Cât de frumoasă a fost în rochie de mireasă

GALERIE FOTO (2) maria constantinescu

Nuntă mare în showbiz-ul autohton. Maria Constantin și Robert Stoica au devenit, în mod oficial, soț și soție. Iată ce rochie superbă a ales artista pentru ziua cea mare! Toți invitații au fost fermecați de frumusețea miresei și pur și simplu nu și-au putut desprinde ochii de la ea.

Maria Constantin s-a căsătorit civil cu Robert Stoica

Astăzi este o zi de neuitat și plină de fericire în viața Mariei Constantin! Artista a făcut pasul important și s-a căsătorit civil cu Robert Stoica, bărbatul cu care împarte o minunată poveste de dragoste. Cu doar câteva momente în urmă, cei doi îndrăgostiți au rostit cu emoție și bucurie cel mai important „DA” din viața lor.

În anul 2022, în cadrul emisiunii „Splash! Vedete la apă”, Maria Constantin a primit o cerere în căsătorie din partea lui Robert Stoica. Astăzi, povestea lor de dragoste a ajuns la un nou nivel, deoarece cei doi îndrăgostiți s-au prezentat în fața ofițerului de stare civilă.

maria constantin si robert stoica
Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit

Într-un moment plin de emoție și bucurie, artista de muzică populară, Maria Constantin, și iubitul ei, Robert Stoica, și-au spus cu fermitate cel mai important „DA” din viața lor, devenind oficial soț și soție. Pentru evenimentul important, Maria Constantin a ales să poarte o rochie albă, cu spatele gol, în timp ce mirele a purtat un costum atipic, de un turcoaz puternic care, însă, i s-a potrivit de minune.

Unde va avea loc petrecerea de nuntă a Mariei Constantin? Într-un loc desprins parcă din povești!

Peste doar câteva zile va avea loc și petrecerea de nuntă, eveniment la care sunt așteptați peste 250 de oameni și pentru care Maria s-a pregătit cu mare atenție. Locația aleasă pentru petrecere este una exclusivistă, de lux și aparține afaceristului Gabi Bădălău, după cum a povestit fericita mireasă.

„Nu ne stresăm, suntem liniștiți. Toate lucrurile sunt puse la punct. Doar mai trebuie să fac ultimele confirmări, mai întâi mă voi relaxa puțin în Italia, după care voi veni cu bateriile încărcate. Fix ceea ce noi ne-am propus, cam aia s-a întâmplat.

Este la locația lui Gabi Bădălău, o locație superbă, ne-am dorit foarte mult una în care să putem să ne desfășurăm activitatea în aer liber. O să fie foarte frumos.”, a declarat Maria Constantin, la Antena Stars, în urmă cu câteva săptămâni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: