Redactia.ro
Home » Sport » Daniele De Rossi, tratat ca un zeu! Nebunie în Buenos Aires

Daniele De Rossi, tratat ca un zeu! Nebunie în Buenos Aires

Daniele De Rossi zeu in Argentina

A fost nebunie pe aeroportul din Buenos Aires. Suporterii echipei Boca Juniors au venit să-l întâmpine pe Daniele De Rossi.
Italianul de 36 de ani a decis să-și încheie cariera în Argentina, după ce toată cariera sa a jucat numai la AS Roma. Daniele De Rossi se gândea la o retragere definitivă anul acesta, dar oferta primită de la Boca Juniors l-a făcut să se răzgândească. Este bine cunoscut faptul că suporterii echipei sunt unii dintre cei mai fanatici din lume. Astăzi, mii de fani s-au înghesuit să-l întâmpine pe Daniele De Rossi. Italianul va debuta rapid pentru Boca. Cel mai probabil pe 13 august, în meciul cu Almagro, din Cupa Argentinei. La Boca Juniors au jucat fotbaliști celebri, precum Diego Maradona, sau Carlos Tevez.

Contract pe un sezon

În urmă cu o săptămână, președintele argentinienilor, Daniel Angelici anunța că s-a înțeles cu italianul.

“99% vine la noi. Este o mare omoare să avem în echipă un campion mondial care vrea să-și încheie cariera la noi. Este foarte bine pentru fotbalul argentinian să fie un astfel de jucător aici.”

Potrivit celor de la soccer.nbcsports.com, De Rossi va semna un contract pentru un sezon și va primi 560.000 de dolari. Au mai fost zvonuri potrivit cărora echipe din MLS au fost înteresate să-l aducă.

A lăsat AS Roma după 18 ani

Daniele De Rossi a jucat 18 ani pentru prima echipă a „giallorossilor”. A debutat în 2001 și nu a mai plecat niciodată. În urmă cu doi ani a primit banderola de căpitan al echipei după ce Francesco Totti s-a retras. A adunat 616 meciuri pentru AS Roma în toate competițiile. La naționala Italiei, mijlocașul a jucat 117 meciuri și a înscris de 21 de ori. În 2016 a câștigat și titlul mondial la Campionatul din Germania. Pentru AS Roma a marcat 63 de goluri și și-a trecut în palmares două Cupe (2007, 2008) și Supercupa Italiei (2007).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: