Redactia.ro
Home » Știri » Dănuț Lupu, dat în urmărire generală. Fostul fotbalist a fost condamnat la închisoare, dar este de negăsit

Dănuț Lupu, dat în urmărire generală. Fostul fotbalist a fost condamnat la închisoare, dar este de negăsit

danut lupu

Luni, 2 octombrie, Dănuț Lupu a primit o hotărâre definitivă din partea Tribunalului București, care l-a condamnat la o pedeapsă de 7 luni și 10 zile de închisoare. În plus, Poliția Română a emis un mandat de urmărire generală pe numele fostului internațional român, deoarece acesta nu s-a predat autorităților. Conform primelor informații, Dănuț Lupu nu se află în România, însă plănuiește să revină cât se poate de repede.

Dănuț Lupu, condamnat la închisoare

Fostul fotbalist Dănuț Lupu a primit o condamnare la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare, după ce a fost găsit vinovat de conducere fără permis, în repetate rânduri. Această hotărâre a fost pronunțată în data de 2 octombrie și reprezintă sentința definitivă pentru el. La vârsta de 56 de ani, fostul internațional român a făcut câteva declarații după ce a luat cunoștință de verdictul instanței.

Dănuț Lupu a devenit subiectul unei urmăriri generale de către Poliția Română, deoarece nu s-a predat încă autorităților. El se află în prezent în afara teritoriului României și a afirmat într-un interviu că intenționează să revină în țară abia în ziua de duminică. Se așteaptă ca el să se predea ulterior și să îndeplinească pedeapsa la Penitenciarul Rahova.

Nu este prima dată când Dănuț Lupu face închisoare

Fostul fotbalist a mai trecut prin experiența închisorii în trecut. În anul 1991, pe vremea când evolua ca mijlocaș pentru Panathinaikos în Grecia, a petrecut o perioadă de o lună și jumătate după gratii.

„Toată lumea face o treime. O să fac undeva pe la 3 luni și jumătate – 4 luni. Legea așa spune, o treime. Nu cred că am o faptă în care să zici că am făcut cine știe ce. Cam așa ceva, cât timp te condamnă, nu ești pericol public.

Duminică, mă vor lua de la aeroport. Cred că din momentul în care s-a dat sentința, ai 8 ore sau 6 ore să te predai. Mă duc la frontieră și predau pașaportul. Eu am avut o vorbă: nici la dușmani nu le doresc să ajungă la pușcărie! Nu-mi fac probleme pentru mine, îmi fac probleme pentru familie. O să o las pe soție să plece înainte și eu o să vin ultimul în țară.

Sunt cam singurul fotbalist din generația mea care am rămas însurat cu prima soție. Din nefericire pentru ea, pe 5 octombrie e ziua ei de naștere. De aia am și ales să mă întorc sâmbătă sau duminică. Câteodată și oamenii mari mai plâng. (n.r. plânge). Nu prea am răspuns la telefon. Am primit foarte multe mesaje, le mulțumesc tuturor celor care mă încurajează”, a declarat Dănuț Lupu, conform Fanatik. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: