Redactia.ro
Home » Monden » Daria Radionova și Bianca Drăgușanu continuă războiul. Ce răspuns i-a dat rusoaica

Daria Radionova și Bianca Drăgușanu continuă războiul. Ce răspuns i-a dat rusoaica

Daria Rdaionova, actuala iubită a lui Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, fosta soție a afaceristului, continuă războiul pe rețelele de socializare. În timp ce afaceristul este arestat pentru 29 de zile, fiind acuzat de proxenetism și trafic de carne vie, cele două femei din viața milionarului se atacă subtil în mediul online.

 

Bianca Drăgușanu și Daria Radionova, acuzații grave pe rețelele de socializare

 

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Daria Radionova este departe de a se fi terminat. Cele două femei din viața lui Alex Bodi își aruncă cuvinte grele pe Instagram. Rusoaica i-a răspuns blondinei, după ce Bianca Drăgușanu i-a aruncat noi acuzații grave. Rusoaica nu s-a putut abține și a postat un mesaj dur fostei soții a lui Alex Bodi.

Actuala iubită a lui Alex Bodi a postat pe InstaStory un citat despre oameni, cei care speculează și urăsc. Astfel, Daria este de părere că unele persoane speculează fără să aibă habar despre ce se întâmplă în viața ei. Mai mult, atunci când oamenii nu află adevărul, trec la pasul următor, care este ura.

”Când oamenii nu știu ce se întâmplă în viața ta, speculează. Când cred că știu, fabrică. Și când știu, doar urăsc.”, a transmis Daria pe contul de Instagram.

Răspunsul iubitei lui Bodi vine după ce Bianca Drăgușanu nu s-a mai abținut și a răbufnit pe rețelele de socializare.

 

Bianca Drăgușanu, mesaj tranșant pe rețelele de socializare

Blondina a vorbit despre ”amante” și ”cârtițe”, care continuă să o atace și să se ia de ea fără vreun motiv.

”Eu sunt un om foarte corect și foarte asumat. Sunt asumată cu toate deciziile pe care le iau în viața mea și datorită faptului că Dumnezeu mă iubește foarte mult, de foarte mulți ani, stau așa pe gânduri dacă să vă spun adevărul sau nu. Adevărul despre trei persoane de sex feminin. Stau să analizez foarte bine ecuația, pentru că dacă încep să vorbesc (…) Ele fiind niște nimeni, cu toatele trei. Este posibil să le fac un bine, dar este posibil să fac și un rău dacă zic adevărul’‘, a spus Bianca Drăgușanu.

Diva este de părere că niciuna dintre aceste femei nu este un exemplu, mai ales că acest tip de persoane vor să își construiască ceva pe spatele muncii ei.

,,Ceea ce mi se pare de-a dreptul aberant este poziția acestor femei care se leagă de mine. Niciuna dintre ele nu poate fi un exemplu, niciuna nu semnifică ceva pentru cineva, niciuna nu-și poate justifica venitul sau statutul social. Ele sunt niște atârnătoare, nebăgate în seamă, care prin asocierea cu mine apar”, au fost acuzațiile lansate de blondină .

Diva afirmă că ceea ce urmează să zică la adresa acestor persoane este doar adevărul. Blondina mai spune că are și dovezi în acest sens. ,,Penibile fiind din naștere, continuă să mă calce pe codiță.Rugați-vă la Dumnezeu, să nu mă apuc să vorbesc eu”, a continuat fosta soție a lui Alex Bodi.

 

Daria a vorbit despre trecutul Biancăi

 

Daria a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre trecutul Biancăi Drăgușanu și a menționat că nu există termen de comparație între ea și fosta soție a lui Bodi.

Nu vreau să cobor la nivelul acestei femei, nu vreau să insult pe nimeni, nu sunt așa educată și sunt mai presus de toate astea! Dar vreau să spun că tot ceea ce face arată stupid și amuzant. Caută niște mizerii, expune ceva, scrie și vorbește despre mine. Pentru ce?Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea”, a fost mesajul rusoaicei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: