Redactia.ro
Home » Știri » Darul de nuntă pentru Simona Halep, pregătit de Ilie Năstase: “Ceva simbolic, că e mai bogată decât mine”

Darul de nuntă pentru Simona Halep, pregătit de Ilie Năstase: “Ceva simbolic, că e mai bogată decât mine”

Deși Simona Halep le-a spus invitaților că nu vrea bani și daruri cu ocazia căsătoriei cu Toni Iuruc, iată că Nasty nu vrea sub nicio formă să se prezinte la nunta campioanei cu mâna în buzunar! Ce cadou a pregătit fosta legendă a tenisului pentru Halep și viitorul ei soț.

Ilie Năstase este printre invitații de marcă de la cea mai așteptată căsătorie a anului 2021 din România. Nasty va fi lângă Simona Halep în cea mai importantă zi din viaţa ei, când își va uni destinele cu Toni Iuruc.

Darul de nuntă pentru Simona Halep, pregătit de Ilie Năstase

Însă data de 15 septembrie este o zi cu totul specială pentru Ilie Năstase. Soţia sa, Ioana, împlineşte 44 de ani tot azi! Și chiar pornind de la această dată specială, Nasty a fost cel care a dat-o de gol pe Simona Halep în direct la TV, atunci când a dezvăluit data căsătoriei.

„Am dat-o de gol pe Simona pentru că am fost întrebat ce fac pe data de 15 septembrie. Eu ştiam ce fac şi nu puteam minţi.”, a declarat Nasty.

Ioana şi Ilie Năstase s-au pregătit deja pentru nunta lui Halep. Nu au cumpărat un cadou pentru viitorii soți, ci le vor da în dar o sumă de bani.

„ Mă duc şi la Simona la nuntă, cum să nu mă duc?! Nu stăm mult. Stăm câteva ore. Că avem musafiri, petrecem de ziua Ioanei şi nu ne puteam duce la nunta fetei cu toţi prietenii noştri. (…) Simona mi-a spus să nu îi duc daruri sau bani. Dar mă duc, totuşi, cu un buchet de flori şi nişte bani. Ceva simbolic, că ea e mai bogată ca mine.”, a dezvăluit Ilie Năstase, pentru Fanatik.

Nasty o dă din nou de gol pe Simona Halep, care i-ar fi spus că are foarte mari emoții înainte de nuntă, ocazie cu care i-a dat ceva sfaturi!

„Mi-a zis Simona că are mari emoţii pentru ziua de mâine (n.r. miercuri, 15 septembrie). I-am zis că finala de la Wimbledon a fost mai grea decât ce o aşteaptă mâine. Atunci au contat emoţiile, acum spune ‘Da’ şi gata, a terminat. Sunt tineri, sunt împreună de doi, trei ani, cred, şi au toată viaţa înainte. De ce să ai emoţii?”, a dezvăluit Ilie Năstase pentru Fanatik.

Ilie Năstase își sărbătorește soția. Câți ani a împlinit Ioana

Este dublă sărbătoare pentru Ilie Năstase! În ziua nunții Simonei Halep, soția lui Nasty, Ioana, împlineşte azi 44 de ani. Nu i-a luat cadou, însă a pregătit ceva special, împreună cu fiul ei.

„Petrecem alături de prietenii ei. Ioana şi fiul ei au rezervat la un restaurant, de aici, din Constanţa. Nu ştiu unde e, dar nici nu mă interesează. Nu i-am luat nici un cadou, Ioanei. Nu am avut de unde să îi iau.

Suntem la Constanţa de câteva zile şi nu aveam de unde să cumpăr ceva frumos. Îi iau un buchet de flori, pentru că ei îi place foarte mult florile. Mă revanşez la Bucureşti. Atunci o să îi cumpăr ceva frumos, preţios. Nu mă ratează Ioana. Îşi alege ea ce vrea.”, a mai declarat Ilie Năstase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: