Redactia.ro
Home » Monden » Data încoronării Regelui Charles al III-lea. De ce sunt furioși fanii lui Meghan Markle și ai Prințului Harry

Data încoronării Regelui Charles al III-lea. De ce sunt furioși fanii lui Meghan Markle și ai Prințului Harry

Data încoronării Regelui Charles al III-lea. De ce sunt furioși fanii lui Meghan Markle și ai Prințului Harry

Iată când are loc încoronarea Regelui Charles al III-lea. Data a fost comunicată oficial de Palatul Buckingham și se pare că i-ar fi înfuriat pe admiratorii cuplului Meghan Markle – Prințul Harry. Iată și de ce!

Data încoronării Regelui Charles al III-lea. De ce sunt furioși fanii lui Meghan Markle și ai Prințului Harry

Palatul Buckingham a anunțat că încoronarea Regelui Charles al III-lea a fost stabilită oficial pentru sâmbătă, 6 mai 2023. Palatul a precizat că ceremonia va fi „înrădăcinată în tradițiile și fastul de lungă durată”, dar și că „va reflecta rolul monarhului în prezent și va privi spre viitor”.

„Palatul Buckingham are plăcerea de a anunța că încoronarea Majestății Sale Regele va avea loc sâmbătă, 6 mai 2023. Ceremonia de încoronare va avea loc la Westminster Abbey, Londra, și va fi condusă de Arhiepiscopul de Canterbury”, se arată în comunicatul transmis.

Evenimentul va avea la opt luni de la moartea Reginei Elisabeta a II-a, iar Camilla, Regina consoartă, va fi încoronată alături de soțul ei. Luna mai marchează câteva evenimente importante, de regulă, în familia regală. Bunicul lui Charles, George al VI-lea, și-a ținut încoronarea pe 12 mai 1937, pe 6 mai 1960, Prințesa Margaret, sora Reginei Elisabeta a II-a, s-a căsătorit și tot pe 6 mai, în 2019, s-a născut Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, fapt care a creat o undă de nemulțumire și chiar furie printre admiratorii cuplului. Băiatul va împlini 4 ani în ziua încoronării Regelui Charles al III-lea. Se pare că fanii lui Meghan Markle și ai Prințului Harry nu își doresc nicicum ca cele două evenimente să se petreacă simultan, potrivit presei internaționale.

Mulți au scris, pe Twitter, că e cam bizar. „Hmm, este ciudat că încoronarea are loc de ziua de naștere a prințului Archie”. „Ce tupeu din partea lor!”, a mai spus altcineva. Totuși, altcineva susține contrariul și ar putea fi chiar un semn de pace: „Ziua încoronării este și ziua de naștere a lui Archie. Pentru mine, acest lucru simbolizează faptul că, deși familia regală este o instituție, familia va fi întotdeauna o familie”.

Listele de invitați nu au fost încă confirmate pentru acest eveniment al încoronării Regelui Charles al IIIl-ea și nu se știe acum dacă Prințul Harry și Meghan Markle vor fi sau nu invitați, conform express.co.uk. Comentatorul regal Jonathan Sacerdoti a declarat că prezența lor la ceremonia încoronării nu este garantată.

El a declarat anterior pentru Express.co.uk: „În ceea ce privește prezența lui Meghan și a lui Harry, nu cred că este un lucru sigur. Amintiți-vă că au fost prezenți la decesul și doliul Reginei, prin coincidență, au ales să vină la Londra și Manchester pentru turneul de promovare a propriilor lor activități. Și, într-un fel, a fost doar un noroc că au putut fi prezenți imediat”, a spus acesta.

Data încoronării Regelui Charles al III-lea. De ce sunt furioși fanii lui Meghan Markle și ai Prințului Harry
Foto: Profimedia (colaj Redacția.ro)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: