Redactia.ro
Home » Monden » David Măruță le calcă pe urme părinților! Andra și Cătălin Măruță au cu ce se mândri, băiatul lor are propria emisiune la radio

David Măruță le calcă pe urme părinților! Andra și Cătălin Măruță au cu ce se mândri, băiatul lor are propria emisiune la radio

GALERIE FOTO (2)

David Măruță le calcă tot mai mult pe urme celebrilor săi părinți! Se pare că băiatul cântăreței Andra și a lui Cătălin Măruță face pași uriași spre o carieră de prezentator, mai ales că deja are propria emisiune la radio!

La doar 10 ani, David Măruță s-a lansat deja într-o carieră de prezentator! Și chiar se pricepe, doar moștenește hazul și carisma părinților săi Andra și Cătălin Măruță, cei pe care îi știm de ani buni ca parte a unor proiecte mari de emisiuni.

David Măruță le calcă pe urme părinților

Așadar, vine repede rândul ca părinții Măruță să predea ștafeta talentatului lor băiat David Măruță! Fiul vedetelor face parte acum dintr-un proiect, lansat în data de 6 mai, de postul radio Itsy Bitsy, dedicat copiilor și părinților.

Este vorba de un proiect împreună cu Asociația ADFABER, care se axează pe schimbarea socială cu ajutorul tehnologiei.

Emisiunea prezentată de David Măruță se numește „Eroii Internetului” și este distribuită pe post în fiecare zi. David nu face emisiunea de unul singur, ci are alături și o colegă pe nume Carina Dăneţiu. Cei doi povestec la radio lucrurile interesante despre partea bună a Internetului, așadar temele discutate în emisiune sunt extrem de diverse.

David Măruță, primele podcasturi la radio

Emisiunea „Eroii Internetului” cu David Măruță și Carina Dăneţiu se difuzează la radio de la 7:25, 14:55 și 19:55.

Atât David Măruță, cât și Carina Dăneţiu sunt absolvenți ai Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy, fiind vorba despre un proiect în care cei mici fac cursuri de radio.

David Măruță și Carina Dăneţiu le vorbesc copiilor „despre cum pot naviga online în siguranță, în noua emisiune Eroii Internetului”, este mesajul de pe pagina de socializare a postului radio.

Fiul cântăreței Andra și a lui Cătălin Măruță are până acum trei podcast-uri cu emisiunea „Eroii Internetului”. Subiectele propuse de el și de colega Carina sunt despre veștile pe care cei mici le răspândesc pe rețelele de socializare sau dacă sunt influențați pozitiv sau negativ de tot ce găsesc pe Internet.

David Măruță, peste 80 de mii de urmăritori doar pe Instagram

David Măruță este unul dintre copii de vedete extrem de activ pe rețelele de socializare. Fiul Andrei și a lui Cătălin Măruță are conturi atât pe Youtube, cât și pe Instagram, Facebook, chiar și Tik Tok.

Doar contul său de Instagram al lui David Măruță are aproape 84 mii de urmăritori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: