Redactia.ro
Home » Știri » David Popovici, bănuit că se dopează. Ce a trezit suspiciuni asupra lui: „E foarte trist…”

David Popovici, bănuit că se dopează. Ce a trezit suspiciuni asupra lui: „E foarte trist…”

David Popovici, bănuit că se dopează. Ce a trezit suspiciuni asupra lui: „E foarte trist...”

Odată cu cazul Simonei Halep și nu doar cu această ocazie, suspiciunile că și David Popovici s-ar putea dopa sau că s-a dopat au fost și sunt, poate, constante. Iată ce anume a trezit aceste bănuieli asupra campionului mondial la înot și ce declarații a făcut antrenorul lui, Adrian Rădulescu.

David Popovici, bănuit că se dopează. Ce a trezit suspiciuni asupra lui

David Popovici e „prea bun” ca să fie „adevărat”. Iar rezultatele lui vorbesc de la sine. David Popovici a încheiat vara cu un total de 10 medalii de aur cucerite la cele mai importante competiții din lume. Tocmai de aceea, suspiciunile că s-a dopat au existat și, poate, încă există și în cazul lui, mai ales de când s-a aflat că Simona Halep a fost găsită dopată. Chiar Adrian Rădulescu, care lucrează cu David Popovici încă de când acesta avea nouă ani, a recunoscut că mulți s-au gândit că elevul lui se dopează.

„Eu ştiu procesul. Nu este prima dată când oamenii au spus așa ceva. Chiar și când era la campionate naționale, la 13-14 ani, oamenii spuneau: <<Oh, el ia marfa aia bună>>. E o situație despre care am discutat cu el. Poate că cei mici n-au ideea asta, dar părinții vorbesc între ei și se naște un mit, care apoi ajunge și la copii. David Popovici a fost mereu un copil sociabil, de treabă, îi plăcea să vorbească cu toată lumea. Cred că au fost şi alţi înotători care i-au spus asta. Când auzi astfel de lucruri de la copii care au 13 ani și ei chiar cred că e adevărat așa ceva, atunci e foarte trist”, a povestit Adrian Rădulescu, antrenorul lui Popovici, în cadrul podcast-ului Inside with Brett Hawke.

Brett Hawke, fostul înotător australian, a purtat discuția cu Adrian Rădulescu în cadrul podcast-ului pe care acesta îl moderează,Inside with Brett Hawke.

„În primul interviu pe care l-am făcut cu el, i-am spus lui David: Credeam că te dopezi! A scos timpul de 47,3 la 16 ani. Gândul meu era: Copilul acesta se dopează, nu are cum să înoate atât de repede”, a mărturisit Brett Hawke. Suspiciunile asupra lui David Popovici nu s-au adeverit niciodată și, atât timp cât nu există nicio dovadă în acest sens, trebuie să îi apreciem real toată munca și toată dedicarea.

David Popovici, bănuit că se dopează. Ce a trezit suspiciuni asupra lui: „E foarte trist...”
Foto: Facebook
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: