Redactia.ro
Home » Știri » De 36 de ani, o mamă din Moldova își caută zi de zi fiica dispărută fără urmă. Ce s-a întâmplat când s-au văzut ultima oară

De 36 de ani, o mamă din Moldova își caută zi de zi fiica dispărută fără urmă. Ce s-a întâmplat când s-au văzut ultima oară

Un caz cutremurător a zguduit Moldova. Maria își caută de 36 de ani fiica dispărută fără urmă în timp ce se îndrepta spre școală. Calvarul a început chiar pe 24 decembrie 1986.

Așa a început povestea de groază pentru Maria Porubin. Și-a văzut ultima dată fetița în vârstă de 8 ani când a trimis-o să-i aducă cheile de acasă. De atunci copila a dispărut fără urmă.

Devastată de durere, femeia nu și-a pierdut niciodată speranța că o va mai revedea pe Laura, fata ei.

De 36 de ani, o mamă din Moldova își caută zi de zi fiica dispărută fără urmă. Ce s-a întâmplat când s-au văzut ultima oară

S-a întâmplat pe 24 decembrie 1986, când Maria Porubin s-a dus la școală cu Laura. Pe drum, femeia și-a dat seama că a uitat cheile în paltonul pe care îl purtase cu o zi în urmă. Și-a trimis fiica după ele, dat fiind faptul că locuința nu era departe.

Profesoară de meserie, Maria Porubin a mers în clasa ei și când a terminat de predat s-a dus la clasa fiicei sale Laura ca să ia cheile. Atunci a aflat că fiica ei nu a mai ajuns la ore, scrie replicaonline.ro.

Și-a dat seama că ceva rău s-ar fi putut întâmpla cu Laura ei. A trimis un băiat ca să verifice dacă fiica ei este acasă. A aflat doar că fetița ei a luat cheile.

Imediat toți au început să o caute. Autoritățile au făcut căutări și cu câinii, și pe la spitale, însă copila a fost de negăsit până în ziua de astăzi. Femeia devastată de pierderea fiicei nu și-a pierdut speranța că ar putea, într-o zi, să o regăsească pe Laura.

Așa că, de atunci și până în prezent, Maria Porubin și-a căutat fiica zi de zi, atât în România, cât și în străinătate. Acum speră, ca prin intermediul mediatizării, să se întâmple o minune, scrie shok.md.

Însă deocamdată, totul a fost în zadar. Chiar și după peste 35 de ani, încă mai speră că o va revedea pe Laura a ei. Singura mare dorință a femeii să afle că trăiește.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: