Redactia.ro
Home » Monden » De ce a ales Jador să amâne nunta cu Oana Ciocan. Manelistul a rupt tăcerea: „Trebuie să te duci să faci analize”

De ce a ales Jador să amâne nunta cu Oana Ciocan. Manelistul a rupt tăcerea: „Trebuie să te duci să faci analize”

Jador și Oana Ciocan și-au amânat nunta.

Jador, cunoscutul cântăreț și fost concurent la Survivor România, și logodnica sa, Oana Ciocan, au luat decizia de a amâna nunta, deși păreau mai îndrăgostiți ca niciodată. Artistul a explicat recent de ce nu a putut încă să organizeze evenimentul mult așteptat, deși dorința de a-și întemeia o familie este mai puternică ca oricând.

Jador a spus că are o perioadă aglomerată

După o cerere emoționantă în căsătorie, realizată chiar înainte de plecarea lui Jador din show-ul Survivor All Stars, fanii cuplului așteptau cu nerăbdare vestea cea mare. Totuși, planurile de nuntă au trebuit să fie amânate din cauza lipsei timpului liber al artistului, care a detaliat provocările logistice întâmpinate în organizarea evenimentului.

„Trebuie, dar îți trebuie un pic de timp liber și eu nu prea am. Trebuie să te duci să faci analize, apoi să mergi la Primărie, trebuie să îl prind și pe Moro și pe soția lui, care are un business la Iași, are 2 copii,” a explicat Jador pentru Playtech.ro. Acesta a subliniat că, în ciuda amânării, angajamentul său față de Oana rămâne neschimbat și că cei doi își doresc să avanseze cu planurile lor de a deveni părinți.

Jador vrea să fie un părinte dur

Mai mult, Jador a vorbit deschis despre dorința sa de a avea copii și despre cum vede el rolul de părinte, influențat de propria experiență familială. „Vreau să fac un copil și lucrăm la asta. Ce o fi, dar fată aș vrea ca să mă iubească. Dacă e băiat trebuie să fiu dur cu el. Sunt un om dur, dar cu oamenii cu care lucrez sunt dur. De ce? Pentru că oamenilor nu le place să muncească și atunci trebuie să fii dur,” a mărturisit artistul.

Relația sa cu tatăl său pare să fi modelat în mare parte perspectiva sa asupra educației. „Tata e dur, a fost foarte dur cu mine, mi-a prins foarte bine și o să decid ca și eu cu băiatul meu să fiu la fel ca să îl pregătesc să fie bărbat în viață, să știe să aibă grijă de soția lui, să o iubească, să aibă grijă de toți oamenii din jurul lui, să aibă grijă la oamenii din jurul lui, la prieteni mai ales,” a adăugat Jador.

Deși planurile de nuntă sunt încă în așteptare, Jador și Oana Ciocan rămân concentrați pe viitorul lor împreună și pe construirea unei familii. Cuplul continuă să navigheze prin provocările vieții de zi cu zi, păstrându-și optimismul și speranța pentru ceea ce urmează. Așadar, fanii vor trebui să aștepte puțin mai mult pentru a vedea acest cuplu îndrăgit unindu-se oficial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: