Redactia.ro
Home » Știri » Moroșanu, naș pentru Jador și Oana Ciocan. „Îi cunosc aproape toate iubitele”

Moroșanu, naș pentru Jador și Oana Ciocan. „Îi cunosc aproape toate iubitele”

 La Mulți Ani! Fiul lui Cătălin Moroșanu a împlinit 1 an: „ Sper să fiu un tată bun pentru el. Mereu sunt pe drumuri”

Cătălin Moroșanu, într-un interviu exclusiv pentru cancan.ro, a dezvăluit detalii explozive despre experiența sa la Survivor ALL STARS și alte aspecte ale vieții sale. Prezent la un eveniment dedicat unificării triburilor din cadrul competiției, Moroșanu a adus la lumină adevăruri despre cea de-a doua sa participare în show-ul de la Pro TV. Ediția a fost marcată de împăcări surprinzătoare între Zmărăndescu, Moroșanu și Zanni, ultimul fiind considerat favoritul pentru câștigarea marelui premiu.

În cadrul interviului, Moroșanu a dezvăluit detalii despre decizia de a-și schimba mașina și a subliniat că nu este un pasionat al mașinilor de lux sau al lucrurilor extravagante. Mai mult, el a accentuat importanța familiei și a dezvoltării personale, recunoscând că a realizat un reset personal în urma participării la Survivor.

Moroșanu, naș pentru Jador și Oana Ciocan

În contextul discuției despre câștigătorul competiției, Moroșanu a menționat că favoriții săi sunt Zanni și Iancu Sterp, explicând că ambii au susținători puternici. De asemenea, el a vorbit despre împăcările cu Zmără și Zanni și despre rolul său de naș pentru Jador, subliniind că relația lor este mai mult decât cea dintre nași și fini, fiind bazată pe o prietenie puternică.

„N-am o problemă, poți să ai și cinci perechi de nași. El m-a ales pe mine. Eu cu el sunt prieten foarte bun. Suntem în primul rând prieteni, nu există să-i spun „nașule”. Îi spun „ce faci, Jadorel, ce faci, Ioane”, e altceva. Când am fost în Survivor-ul ăla, când eram noi boschetari, vai de capul nostru, eram acolo prin pădure, zic „eu te cunun”. I-am băgat în cap ideea asta de la bun început. După trei ani de zile uite că a găsit-o pe Oana, e foarte împlinit alături de ea și mă bucur. E o fată inteligentă, care-l înțelege. Jador e un artist, ei sunt altfel. Ea este exact ceea ce trebuie, îl stabilizează”, a declarat Moroșanu pentru cancan.ro.

Cu o sinceritate desăvârșită, Moroșanu a oferit o imagine autentică asupra vieții sale și a relațiilor din jurul său, demonstrând că, în ciuda popularității sale ca showman, este un om normal, concentrat pe aspectele esențiale ale vieții sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: