Redactia.ro
Home » Monden » De ce a ales să se posteze Mihai Trăistariu în lenjerie intimă pe internet. Artistul a spus-o abia acum: ”Mintea mea îmi spunea că…”

De ce a ales să se posteze Mihai Trăistariu în lenjerie intimă pe internet. Artistul a spus-o abia acum: ”Mintea mea îmi spunea că…”

GALERIE FOTO (2)

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai longevivi artiști de la noi din țară. Cântărețul s-a bucurat de un succes enorm după participarea lui la Eurovision, însă au existat și perioade în care acesta a dispărut din lumina reflectoarelor. Artistul a povestit și la ce gesturi neașteptate a recurs, pentru a fi din nou în atenția publicului.

De ce a ales să se pozeze Mihai Trăistariu în lenjerie intimă

Mihai Trăistariu a povestit, cu lux de amănunte, de ce a ales să se pozeze în lenjerie intimă pe internet. Cântărețul spune că totul a pornit de la faptul că succesul i-a scăzut la câțiva ani după participarea lui la Eurovision. Acesta s-a bucurat de un succes enorm, la acea vreme, când a ocupat un loc în top cu Tornero. După acea perioadă, Trăistariu era invitat la tot felul de evenimente, emisiuni, atât în România, cât și în străinătate.

După perioada de glorie de care s-a bucurat cântărețul, acesta a dispărut din lumina reflectoarelor. Mihai Trăistariu este de părere că orice scandal, ceartă sau chiar lucruri legate de sexualitate ajung să fie căutate de public. Astfel, acesta nu s-a dat bătut și a încercat o nouă variantă de afirmare, alta decât muzica. Acesta a avut o idee, să pozeze în lenjerie intimă, lucru care l-a adus, din nou, în atenția publicului. Trăistariu a povestit și de ce a recurs la acest gest și cum a ajuns să pozeze, mai apoi, o vară întreagă, în lenjerie intimă.

De unde a pornit totul

În 2015 am avut un soc. Eram prin mall, un tătic cu un copil zice – hai să facem poză cu Trăistariu – copilul nu știa cine sunt eu. Și n-au făcut poza, dar eu am văzut toată secvența. Pentru mine a fost foarte deranjant. În mintea mea îmi spuneam că generația nouă nu mă știe. Mă stiu mămicile, mă știu tăticii bunici. Ăștia mici știu Irina Rimes, Carlas Dreams. Mintea mea imi spunea că generația de copii nu mă cunoaște și încet încet mă pot stinge ca artist.

A doua zi eram cu managera mea și aveam o poză de la saună, în chiloți. Îi zic eu – fii atentă, dacă pun poza asta pe Facebook, Instagram, ce o să se întâmple? – Poza era în picioare, în chiloți și am întrebat-o pe managera mea ce să pun. Cu o zi înainte fusese cutremur și ea îmi zice: Când este cutremur, am de ce mă ține.

Am pus-o. M-am rușinat. Două minute am ținut-o pe Facebook. Eu sunt într-un fel timid. Am șters-o că am o școală de muzică, cu copii. A fost suficient două minute, cât s-o preia cineva și să o trimită la presă. M-am jenat puțin. A fost un tam-tam care a ținut vreo două –trei săptămâni. La ceva timp, am primit un telefon din partea unei companii de lenjerie pentru un barter: 10.000 de euro și 23 de perechi de chiloți si tu pui poză toată vara, la plajă. Am făcut și chestia asta. După ce se liniștiseră apele, din nou poză. Am ținut-o asa toată vara”, a povestit Mihai Trăistariu, în podcastul HappyFishTV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: