Redactia.ro
Home » Monden » De ce a divorțat Andreea Marin de primul soț. Vedeta: „De iubit, ne iubeam în continuare”

De ce a divorțat Andreea Marin de primul soț. Vedeta: „De iubit, ne iubeam în continuare”

GALERIE FOTO (3) De ce a divorțat Andreea Marin de primul soț. Vedeta: „De iubit, ne iubeam în continuare”

Iată de ce a divorțat Andreea Marin de primul ei soț, asta deși „de iubit, se iubeam în continuare”, așa cum a declarat vedeta. Iată ce mărturisiri a făcut despre primul ei partener de viață, cu care a avut un mariaj de trei ani.

De ce a divorțat Andreea Marin de primul soț. Vedeta: „De iubit, ne iubeam în continuare”

Primul soț al Andreei Marin se numește Cristian Gheorghiță. Jurnalista s-a măritat cu el pe când aceasta avea 21 de ani. De iubit, s-au iubit, a spus ea, însă nu lipsa iubirii a fost cauza divorțului. În presă s-a vehiculat la acel moment că bărbatul ar fi înșelat-o pe Andreea Marin chiar cu o colegă de serviciu, însă vedeta are o altă variantă.

Invitată în emisiunea online „În oglindă”, ea a vorbit despre motivul separării de primul soț.

„A fost o mare dragoste, da. O mare dragoste pentru un om frumos și bun. Faptul că, mă rog, nu mai știu, la șapte ani după aceea, noi ne-am despărțit, a ținut de evoluția diferită a fiecăruia. El a plecat peste Ocean la un curs care a durat jumătate de an, cumva, sau șapte-opt luni în Europa și șapte-opt luni un master în Statele Unite, și această despărțire a noastră într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram destul de matură și, în același moment, am început munca nebună la Surprize… Am simțit o singurătate”, a spus ea.

„M-am simțit singură. N-am făcut față acestei distanțe, pentru că de iubit, ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine. El n-a făcut nimic rău. A avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord… Practic, nu am făcut față”.

„Aveam drumul meu și eu, da”.

S-a căsătorit atât de tânără pentru că a căutat mereu căldura familiei, părinților ei. Căldura unui cămin ca acela.

„Mereu am fost în căutarea acestei călduri pe care am cunoscut-o până la 9 ani în familia mea de acasă. Acela era idealul meu. Mereu am fost în căutarea acestui ideal. Am dat și greș, nu am ales bine sau nu a existat potrivire”, a mai povestit Andreea Marin în cadrul emisiunii mai sus menționate.

Cristian Gheorghiță și-a refăcut viața, așa cum a făcut-o și Andreea Marin. Bărbatul s-a recăsătorit, are un băiat pe nume Sacha cu soția lui și este afacerist, printre altele, fiind inclusiv director general pe marketing pentru o companie, potrivit Cancan.

„Relaţiile noastre au rămas extrem de civilizate şi după divorţ. Nu pot să spun că am păstrat neapărat legătura, dar lumea e mică, iar atunci când ne întâlnim discutăm, nu ne evităm”, declara Andreea Marin la un moment dat despre relația în care a rămas cu Cristian Gheorghiță.

Foto: preluare cancan.ro
Foto: preluare cancan.ro
De ce a divorțat Andreea Marin de primul soț. Vedeta: „De iubit, ne iubeam în continuare”
Foto: In Oglinda – theXclusive / Youtube
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: