Redactia.ro
Home » Știri » De ce a divorțat Dana Budeanu de fostul soț. Declarațiile inedite ale creatoarei de modă

De ce a divorțat Dana Budeanu de fostul soț. Declarațiile inedite ale creatoarei de modă

GALERIE FOTO (4) De ce a divorțat Dana Budeanu de fostul soț.

De ce a divorțat Dana Budeanu de fostul soț. Celebra creatoare de modă a fost căsătorită cu jurnalistul Radu Budeanu, împreună cu care are două fete. Designerul a vorbit recent despre despărțirea de tatăl copiilor săi. Care a fost, de fapt, motivul divorțului?

De ce a divorțat Dana Budeanu de fostul soț. Declarațiile inedite ale creatoarei de modă

De ce a divorțat Dana Budeanu de fostul soț. Dana Budeanu este un personaj controversat în showbiz-ul românesc, dar totodată este discretă cu viața sa de familie. Vedeta a vorbit despre divorțul de primul ei soț, jurnalistul Radu Budeanu, cu care a avut o căsnicie de câțiva ani. Cei doi s-au despărțit în urmă cu opt ani, iar împreună au două fete.

Designerul a vorbit despre cum i-a influențat viața această decizie și despre ce înseamnă pentru ea un mariaj. Dana Budeanu a declarat că, deși era căsătorită, se simțea mereu singură, motiv pentru care a decis să divorțeze. „Acum opt ani eram singură. Știi ce nu s-a schimbat de atunci? Sunt tot ultima pe lista vieții mele. Sunt la fel. Și nu cred că asta trebuie să se schimbe“, a declarat designerul într-un interviu TV.

Mai mult, designerul susține că nu crede în divorț și consideră că acesta a fost un examen pentru ea, dar pe care l-a trecut cu bine. „Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț. Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie. Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. (…) Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi“, a mărturisit vedeta.

În ceea ce privește relația pe care o are în prezent cu fostul soț, Dana Budeanu a spus că s-a străduit să păstreze o relație bune cu fostul soț, de dragul copiilor. Dana și Maria, fiicele creatoarei de modă se înțeleg foarte bine cu tatăl lor și petrec timp alături de el.

Dana Budeanu are o relație

Creatoarea de modă are o relație amoroasa. Vedeta a postat în urmă cu ceva timp o imagine cu un inel de logodnă pe care l-a primit de la iubitul ei. ”Eu nu am iubiți. Eu mă căsătoresc”, a scris Dana Budeanu la descrierea imaginii.

Vedeta a fost invitată în podcast-ul Damian Drăghici și a dezvăluit cum arată bărbatul ideal pentru ea. Bruneta a dezvăluit că ea crede că există o singură iubire pentru fiecare dintre oameni, iar de obicei aceștia trec pe lângă ea. ”Este bărbatul în fața căruia eu tac, iar eu tac doar, în fața unui bărbat nu a unei femei, din respect. Deci în primul rând trebuie să-l respect foarte mult, iar ca să-l respect trebuie să fie la același nivel de minte cu al meu. Chimia de minte este foarte importantă, fără chimia de minte nu există chimia de suflet și nici chimia fizică. Bărbatul ideal pentru Dana este acela care mă face să tac dracu!”, a spus Dana Budeanu.

Inelul Danei Budeanu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: