Redactia.ro
Home » Monden » De ce a divorțat Daniela Condurache după 16 ani de căsnicie?! „Regret că nu am copii…Adevărul e că orice bărbat are nevoie de nevastă acasă”

De ce a divorțat Daniela Condurache după 16 ani de căsnicie?! „Regret că nu am copii…Adevărul e că orice bărbat are nevoie de nevastă acasă”

Povestea de viață a artistei Daniela Condurache.

Daniela Condurache, una dintre cele mai apreciate voci ale muzicii populare românești, a vorbit deschis despre sfârșitul căsniciei sale de 16 ani, un capitol semnificativ și emoționant din viața sa personală. Într-o lume artistică unde cariera adesea cere sacrificii imense, povestea Danielei subliniază dilema clasică între succesul profesional și viața personală.

Ce a mărturisit Daniela Condurache

Daniela a mărturisit că lungile și desele turnee au creat distanța în căsnicia ei, o problemă cu care mulți artiști se confruntă. „Am fost foarte fericiți! Copii nu am avut, am fost prea mult pe drumuri amândoi”, a spus ea, subliniind una dintre marile provocări ale vieții de artist: echilibrarea timpului între carieră și viața de familie. Această realitate a dus, în cele din urmă, la decizia de a divorța, un moment dificil marcat de o situație personală grea, având piciorul rupt. Cu toate acestea, divorțul s-a desfășurat în termeni amicali, Daniela și fostul ei soț menținând un respect reciproc și o colaborare profesională.

Cel mai mare regret al Danielei este legat de familie și, în special, de faptul că nu a avut copii. „Într-un fel regret că n-am copii, dar am vreo 16 fini și îi iubesc extrem de mult”, a împărtășit ea, evidențiind că, în ciuda succesului profesional, există aspecte ale vieții personale care nu pot fi compensate. Dragostea pentru fini și implicarea în viața lor reprezintă o consolare, dar nu șterge complet dorința de maternitate neîmplinită.

„Am fost foarte fericiți! Copii nu am avut, am fost prea mult pe drumuri amandoi(…) La divorț aveam piciorul rupt, am mers la divorț la brațul lui. Adevărul e că orice bărbat are nevoie de nevastă acasă, măcar din când în când.

Eu recunosc, ascensiunea profesională nu mi-a mai dat voie să stau acasă. Flacăra încă există, ne purtăm respect reciproc, colaborăm.”, a mărturisit artista.

Relația dintre Daniela Condurache și Constantin Mândrișteanu

Povestea de dragoste dintre Daniela și Constantin Mândrișteanu a început în copilărie, ambii fiind colegi de școală. După ani de separare, soarta i-a adus din nou împreună la Orchestra Rapsozii Botoșanilor, unde au redescoperit afinitățile care îi legau. „Eram colegi și aveam afinități unul față de altul”, își amintește Daniela, despre reîntâlnirea lor emoționantă.

„Prima dragoste a fost la șase ani, când eram preșcolari, am fost colegi. E vorba despre Constantin Mândrișteanu, căruia i-am devenit soție.
Eram colegi și aveam afinități unul față de altul.

Ne-am regăsit după mulți ani la Orchestra Rapsozii Botoșanilor. Bucuria de a ne revedea după atâta timp a fost reciprocă, ne-am redescoperit unul pe celălalt. El avea atunci altă prietenă, eu alt prieten. Fiind împreuna în fiecare zi, în turnee, ne-am apropiat.”, a completat artista.

Povestea Danielei Condurache este un memento puternic despre sacrificiile pe care le presupune cariera artistică și impactul acestora asupra vieții personale. În ciuda succesului și a recunoașterii, artista reflectă asupra importanței echilibrului între carieră și viața de familie, un echilibru greu de atins pentru mulți. Regretele și realizările ei oferă o perspectivă valoroasă asupra vieții, amintindu-ne că succesul profesional aduce satisfacții imense, dar nu poate umple golurile lăsate de sacrificiile personale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: