Redactia.ro
Home » Monden » De ce a fost dat afară Mihai Petre de la „Românii au talent”? Fostul jurat, supărat pe conducerea PRO TV: „Asta s-a dorit

De ce a fost dat afară Mihai Petre de la „Românii au talent”? Fostul jurat, supărat pe conducerea PRO TV: „Asta s-a dorit

Vestea că Mihai Petre nu va mai face parte din jurul emisiunii i-a luat prin surprindere pe fani și a stârnit numeroase reacții. Mai mult, Mihai Petre a facut doar precizările necesare pe marginea acestui subiect. 

Motivul real al plecării din juriu

 

Mihai Petre a mărturisit care este motivul real al plecării de la PRO TV. Anul 2020 a creat numeroase probleme si a ridicat semne de întrebare pentru multe vedete. Acest lucru s-a întâmplat și cu celebrul dansator.

Mihai Petre a fost înștiințat că nu va mai face parte din jurul emisiunii la pupitrul căreia a stat vreme de 10 sezoane.

Dansatorul a vorbit deschis despre plecarea din PRO TV si ce anume va face pe viitor. Mihai Petre are si o școală de dans, căreia îi dedică mare parte din timp. Astfel, fostul jurat poate spune că își urmează pasiunea în continuare. ,,Mă ocup de copii și de școala de dans, așa arată viața mea de zi cu zi. S-au redeschis sălile de la 1 iunie. La noi, având de-a face cu sportivi de performanță,  ne supunem ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerului Sănătății. Si putem sa activăm, avem conditii și respectăm regulile de  distanțare si igienă”, a declarat fostul jurat.

Plecarea de la emisiune l-a afectat pe fostul jurat. Mihai Petre a declarat că știa despre următoarele schimbări și a fost înștiințat. ,,Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia pe nepregatite. Știam cu câteva zile înainte ca există intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur…Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu”.

 

Pandemia de coronavirus l-a afectat pe dansator

 

Pandemia l-a afectat și pe celebrul dansator. In cadrul unui interviu, acesta a vorbit și despre situația financiară, modul în care gestionează afacerea si cum reușește să mențină școala de dans. ,,Iată cum metrul pătrat devine mai scump, pentru că trebuie sa avem mai puțini oameni decât intrau de obicei in spațiul pe care il avem dar, slavă Domnului, din septembrie merge bine, lumea a început să vină”, a mărturisit acesta.

Mihai Petre a vorbit și despre competițiile de dans, care s-au anulat în acest an. ,,Da, toate-s anulate. Chiar în acest weekend s-a încercat organizarea Cupei României. Eram invitat acolo să arbitrez, însă având în vedere evoluția îmbolnăvirilor cu Covid, in ultimele zile, am primit un mesaj ca s-a anulat”, a precizat Mihai Petre.

Etichete: