Redactia.ro
Home » Monden » Mesaje de “adio” după plecarea lui Mihai Petre de la Romanii au talent. Ce i-au transmis Andi, Smiley și Bartos

Mesaje de “adio” după plecarea lui Mihai Petre de la Romanii au talent. Ce i-au transmis Andi, Smiley și Bartos

Mihai Petre a anunțat iar retragerea de la emisiunea “Românii au talent’. Fostul jurat insă va fi înlocuit de frumoasa Alexandra Dinu care a acceptat provocarea de a face parte din unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune.

Plecarea lui Mihai Petre din juriul “Românii au talent” a luat prin surprindere atât fanii emisiunii cât și colegii săi, care au dorit să îi transmită câteva mesaje de adio pe rețelele de socializare. Mulțumesc Pavel Bartoș, Smiley, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu, mulțumesc întregii echipe Românii au talent, Pro TV România, și vouă, cei care ați confirmat de fiecare dată că Românii Au Talent este fără îndoială cel mai bun show de entertainment din România. Mult succes în noul sezon și în nouă formulă! Vă asigur că ne vom revedea curând”, a scris Mihai Petre pe Instagram.

“O să ne lipsești! Te iubim și sperăm să te mai întorci”, a transmis Smiley pe aceeași platformă de socializare. Și Pavel Bartos a reusit să transmită un mesaj emotionant fostului coleg de emisiune: “A zis-o atât de bine Smiley. O să ne fie tare dor”. „Mihai, frate, s-a întors el Michael Jordan, la Chicago Bulls, după ce se retrăsese de tot. Să privim cu optimism înainte. Ai locul tău pus deoparte mereu în inima mea”, a ținut să transmită și Andi Moisescu, unul dintre jurații emisiunii.

Mihai Petre nu este la prima plecare de la ProTV. Acesta a mai părăsit postul de jurat de la Romanii au talent, în 2014, la vremea respectivă alegând o altă provocare în televiziune, cea oferită de cei de la Antena 1.

Mihai Petre a anunțat iar retragerea de la emisiunea “Românii au talent’. Fostul jurat insă va fi înlocuit de frumoasa Alexandra Dinu care a acceptat provocarea de a face parte din unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: