Redactia.ro
Home » Știri » Surpriză la PRO TV! Cine e noul jurat al emisiunii „Românii au talent”

Surpriză la PRO TV! Cine e noul jurat al emisiunii „Românii au talent”

Romanii au talent

”Românii au talent” se pregătește pentru începutul sezonului cu numărul 11. Dar nu oricum, ci alături de un nou jurat. Scaunul dansatorului Mihai Petre va fi înlocuit cu un alt nume cunoscut. Mai exact, cu o femeie celebră.

Cine îl va înlocui pe Mihai Petre

Juriul sezonului cu numărul 11  al emisiunii ”Românii au talent” va avea iar parte de o modificare. După ce a revenit la PROTV de la Antena 1, Mihai Petre părăsește din nou scaunul de jurat al ”Românii au talent”. El va fi înlocuit cu un alt nume cunosct. Mai exact, actrița Alexandra Dinu va fi cea care îi va lua locul dansatorului, informează stirileprotv.ro

Alexandra Dinu - Actor - CineMagia.ro

Ce talent are Alexandra Dinu

Dacă la începutul carierei impresiona telespectatorii cu faptul că producea și prezenta emisiunea ProMotor la PRO TV, din anul 2004 a început să își creioneze un nume în serialele și filmele internaționale, odată cu mutarea în Italia. De-a lungul carierei a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia și a jucat alături de actori, precum Adrien Brody și Antonio Banderas.

Cand se lanseaza in Romania filmul in care Alexandra Dinu joaca alaturi de Antonio Banderas si Adrien Brody | Tonica.ro

Jurații ”Românii au talent”

Pentru început, emisiunea care a debutat la Pro TV îi avea la masa juriului pe Andi Moisescu, Andra și Mihai Petre. Aceștia au rămas în această formulă până în anul 2014. Atunci, Mihai a decis să părăsească producția și a optat pentru o emisiune de la Antena 1. Plecarea juratului a fost făcută în contextul plecării producătoarei Mona Segall în echipa Intact. În locul lui Mihai Petre, producătorii emisiunii au cooptat-o pe Mihaela Rădulescu. Totuși, vedeta avea să părăsească și ea masa juriului în anul 2018, când același Mihai Petre a venit să completeze formula juraților. Show-ul de la Pro TV avea să se prezinte având patru jurați în anul 2014, când Bebe Cotimanis se alătura spectacolului. Acesta a fost ulterior înlocuit de Florin Călinescu în anul 2015. Formula celui de-al zecelea sezon ”Românii au Talent”,  i-a avut la masa juriului pe Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu.

Cum va fi noul sezon ”Românii au talent”

Sezonul 11 va fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize. Așa cum ne-am obișnuit, el se va difuza anul viitor, iar până atunci se vor face preselecții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: