Redactia.ro
Home » TV » Lorelai Moşneguţu a ajuns la vârsta majoratului. Cum arată şi cu ce se ocupă acum câştigătoarea Românii au Talent 2017

Lorelai Moşneguţu a ajuns la vârsta majoratului. Cum arată şi cu ce se ocupă acum câştigătoarea Românii au Talent 2017

GALERIE FOTO (2) Lorelai Moşneguţu

În anul 2017, Lorelai Moșneguțu le dădea o lecție de viață tuturor românilor, în urma apariției sale la „Românii au talent”. Fata, care s-a născut fără mâini și fără picioare, a fost înzestrată cu un talent divin de a cânta la pian, care i-a adus, într-un final, marele premiu de 100.000 de euro.

Cum arată Lorelai Moșneguțu la 18 ani. Ce cadouri a primit

Au trecut trei ani de când Lorelai Moșneguțu a reușit să câștige titlul de cel mai talentat român, dar și marele premiu, în valoare de 100.000 de euro. Acum, ea a ajuns la vârsta majoratului și are multe planuri pentru viitor.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Lorelai Moșneguțu nu a putut să organizeze o petrecere, ca în anii trecuți, așa că s-a mulțumit cu apelurile telefonice și felicitările. Desigur, nu au lipsit cadourile. Lorelai Moșneguțu a povestit că a primit un laptop performant.

La ce facultate vrea să meagră Lorelai Moșneguțu

„Dacă în alți ani făceam party cu prietenii și colegii de la școală, acum nu s-a mai putut. Dar mi-au făcut ziua frumoasă toți cei care mi-au scris, m-au sunat să mă felicite, unii chiar din străinătate. Pentru mine, a fost o zi fericită. Am primit cadou o rochiță frumoasă și un laptop performant’, a declarat Lorelai Moșneguțu.

Lorelai Moșneguțu a fost abandonată la naștere de mama sa, dar ea a fost crescută de asistenta maternală Viorica Pârvan. Acum, câștigătoarea emisiunii „Românii au talent” se pregătește să dea la facultate. Vrea să urmeze două facultăți, pe cea de psihologie și de muzică,

„I se potrivesc și o vor ajuta în viață să aibă o meserie și să se întrețină singură. Eu am 68 de ani, știu că va veni o vreme când n-o să mai am forța fizică să o ajut. Îi va fi alături fiul meu în vârstă de 46 de ani, căruia îi zice tată, împreună cu familia lui”, a spus Viorica, mama lui Lorelai Moșneguțu.

Lorelai
Cum arată Lorelai Moşneguţu la 18 ani
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: