Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a ales de Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea de la Românii au talent? Tânăra fără mâini a cucerit o țară întreagă cu vocea ei

Ce s-a ales de Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea de la Românii au talent? Tânăra fără mâini a cucerit o țară întreagă cu vocea ei

Lorelai Mosnegutu a implinit 18 ani

Lorelai Moșeneguțu, tânăra care în urmă cu câțiva ani a impresionat o țară întreagă cu vocea ei la ”Românii au talent” a împlinit 18 ani. Având în vedere că suntem în plină pandemie și sunt restricții cu privire la organizarea evenimentelor, ea nu și-a sărbătorit ziua cu o petrecere.

Lorelai Moșneguțu a făcut 18 ani

Tânăra fără mâini și picioare de la ”Românii au talent” care a impresionat cu vocea ei o țară întreagă și juriul, a ajuns la vârsta majoratului. Din cauza pandemie, însă, nu și-a putut organiza o petrecere. Chiar și așa, mama cântăreței s-a asigurat că va avea o zi de naștere frumoasă și i-a pregătit câteva surprize. În cadrul unui interviu, câștigătoarea sezonului 7 de la “Românii au talent” a mărturisit ce cadouri a primit, potrivit cancan.ro

Deși nu și-a putut organiza un majorat obișnuit, ea a avut totuși, alături doar câțiva apropiați. Mama sărbătoritei a decorat sufrageria cu baloane colorate și i-a gătit mâncarea preferată și i-a comandat un tort pe care l-au mâncat în familie.

”Dacă în alți ani făceam party cu prietenii și colegii de la școală, acum nu s-a mai putut. Dar mi-au făcut ziua frumoasă toți cei care mi-au scris, m-au sunat să mă felicite, unii chiar din străinătate. Pentru mine, a fost o zi fericită. Am primit cadou o rochiță frumoasă și un laptop performant”, a declarat ea pentru jurnaliștii de la click.ro.

Lorelai Moșneguțu ia lecții de muzică

Cântăreața cu voce divină, este elevă în clasa a XI-a la secţia de Canto Clasic a Liceului de Arte “Bălaşa Doamna” din Târgovişte și deja știe la ce facultăți vrea să fie. Potrivit mărturisirilor sale, își dorește să urmeze cursuri la Psihologie sau la Muzică – nu exclude posibilitatea de a le face pe amândouă simultan.

“I se potrivesc și o vor ajuta în viață să aibă o meserie și să se întrețină singură. Eu am 68 de ani, știu că va veni o vreme când n-o să mai am forța fizică să o ajut. Îi va fi alături fiul meu în vârstă de 46 de ani, căruia îi zice tată, împreună cu familia lui”, a dezvăluit mama Vio, conform sursei citată mai sus.

Anul viitor ea  va susține examenul de bacalaureat în vară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: