Redactia.ro
Home » TV » Ce se întâmplă cu emisiunea Românii au Talent de la PRO TV. Urmează galele LIVE

Ce se întâmplă cu emisiunea Românii au Talent de la PRO TV. Urmează galele LIVE

Sezonul 10 Romanii au Talent

Vineri, 22 mai emisiunea Românii au Talent va reveni cu o nouă ediție după ce preselecțiile s-au încheiat. Din cauza pandemiei de coronavirus, reality show-ul a fost scos din grilă Pro Tv, iar soarta concurenților va fi în mâna publicului, care va vota online.

Ce se va întâmpla cu emisiuna Românii au Talent?

În această seară, vineri, 22 mai, telespectatorii vor urmări ultima ediție a emisiunii Românii au Talent din etapa preselecțiilor, iar concurenții se vor lupta pentru premiul cel mare.

Concurenții aflați în finala show-ului, vor avea șansa de a le arăta din nou telespectatorilor talentul lor. Publicul va putea vota online, concurentul care va câștiga premiul de 10.000 de euro.

Publicul a urmărit în fiecare vineri, de la ora 20.30 edițiile emisiunii Românii au Talent, iar concurenții au avut șansa de a-și demonstra talentul în fața întregii țări.

Așadar, în această seară, de la 20.30, telespectatorii vor putea urmări unele dintre cele mai unice momente ale sezonului 10 al emisiuni Românii au Talent.

Ediția din seara de 22 mai va fi una specială, iar puterea va sta în mâinile telespectatorilor. Rezultatele voturilor vor fi publicate la sfârșitul săptămânii viitoare.

Vinerea viitoare, concurenții care au obținut golden Buzz-ul în acest sezon se vor lupta pentru marele premiu, în marea finală.

Acest format i-a stârnit pe mulți artiști să fie mai creativi”, iar acea seară va fi momentul perfect pentru finaliști să le demonstreze celor de acasă, care vor vota, că ei merită șansa de a câștiga marele premiu, a spus Andi Moisescu.

Surprizele s-au ținut lanț la Românii au Talent în ediția anterioară

Pe 15 mai, Românii au Talent au avut pregătit surprize deosebite pentru telespectatori.

Unul dintre concurenți, care face beatbox s-a pregătit în ultimii 2 ani pentru acest concurs. Totodată, un altul și-a adus mama pe scenă pentru a le arăta oamenilor că vârsta nu reprezintă o problemă, indiferent de ceea ce îți propui să faci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: