Redactia.ro
Home » TV » Se sare peste semifinală la Românii au talent. Cum se va desfășura finala

Se sare peste semifinală la Românii au talent. Cum se va desfășura finala

Românii au talent

Decizii importante luate de Pro TV, în ce privește emisiunea Românii au talent. Vor mai fi difuzate trei ediții, respectiv ultimele preselecții, una cu înregistrări – în locul semifinalei, și finala, care va fi una specială.

Show-ul, aflat la cel de-al 10-lea sezon, a fost diferit anul acesta din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel că modul în care se va desfășura finalul este o premieră în istoria emisiunii, anunță paginademedia.ro, citând surse din televiziune.

Se sar două etape din emisiune

Vor mai exista trei ediții ale emisiunii Românii au Talent, pe data de 15 mai, pe 22 mai și pe 29 mai. Astfel, în premieră, Românii au talent nu va avea o semifinală în acest sezon, așadar se sar două etape: selectarea concurenților care merită să intre în semifinală și semifinala propriu-zisă.

Pe 22 mai, în locul semifinalei, Pro TV va redifuza momente spectaculoase din acest sezon, pe care publicul le va putea vota pentru Premiul de originalitate. Rezultatul votului va fi anunțat o săptămână mai târziu, în finala show-ului. Finala Românii au talent, care va avea loc pe data de 29 mai, va fi disputată între concurenții care au luat Golden Buzz în preselecții.

Regulă nouă în sezonul aniversar

Cel de-al zecelea sezon Românii au talent a început pe 7 februarie. Talentele care au evoluat pe scenă au fost jurizate de aceiași Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu. Iar Smiley și Pavel Bartoș au fost în culise și i-au susținut pe concurenți.

În acest sezon aniversar, fiecare jurat și cei doi prezentatori au avut dreptul de a apăsa de două ori butonul auriu pentru momentele care reușesc să îi impresioneze. Cei mai buni 10 concurenți vor fi recompensați cu un loc asigurat în semifinalele emisiunii. Iată însă că toți posesorii de Golden Buzz își vor disputa marele premiu, de 120.000 de euro, într-o finală specială, din cauza pandemiei de coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: