Redactia.ro
Home » TV » Cine a luat Golden Buzz la Românii au Talent, în sezonul 10. Sunt 10 momente care te lasă fără cuvinte

Cine a luat Golden Buzz la Românii au Talent, în sezonul 10. Sunt 10 momente care te lasă fără cuvinte

GOLDEN BUZZ

Românii au Talent aduce în fiecare săptămână surprize și momente de neuitat în casele românilor. Cel de-al 10-lea sezon al emisiunii a venit cu multe noutăți, senzații tari și talente nemaiîntâlnite.

Concurenții care au luat Golden Buzz la Românii au Talent

Se pare că sezonul al 10-lea al emisiunii de succes Românii au Talent, a reușit să impresioneze telespecatorii, dar și juriul emisiunii au fost impresionați de talentele nemaivăzute ale concurenților.

Talentele concurenților i-au determinat pe jurați să apese butonul magiz Golden Buzz, astfel că sezonul 10 are zece Golden Buzz oferite.

Primul Golden Buzz oferit în sezonul 10 la Românii au Talent a avut loc în data de 7 februarie 2020.

Ergo Varga primit primul Golden Buzz la Românii au Talent. Juratul Andi Moisescu a apăsat butonul magic, după ce momentul lui Ergo a fost unul formidabil. Povestea de viață tristă a lui Ergo, dar și talentul cu care s-a născut a emoționat o țară întreagă.

Orădeanul s-a îndrăgostit de muzică, motiv pentru care a învățat că cânte la pian și cântă și cu vocea.

Șapte Golden Buzz oferite la Românii au Talent

Al doilea Golden Buzz a fost oferit tot pe 7 februarie, ucraineanului Gennedy Tkachenko Papizh, după ce momentul lui i-a lăsat cu gura căscată pe Smiley și Bartol, care i-au acordat un Golden Buzz.

Gennady a fost finalist la Ukraines Got Talent și a primit Golden Buzz la Georgias Got Talent. Telespectatorii îl vor putea urmări în marea semifinală.

Theodor Marcu, este băiatul de șase ani care a primit cel de-al treilea Golden Buzz la Români au Talent. Pe 14 februarie, Theodor a reușit să-l impresioneze pe Andi Moisescu după ce a prestat calcule japoneze în fața tuturor spectatorilor. Micuțul a declarat că vrea să devină ‘geniul tuturor lucrurilor’.

Norocosul care a primit cel de-al patrulea Golden Buzz în sezonul al 10-lea al emisiunii Românii au Talent este Radu Palaniță, în vârstă de 40 de ani. Impresionat de talentul artistic al mecanicului auto, Florin Călinescu a apăsat butonul Golden Buzz.

Radu nu are studii muzicale, dar și-a dat seama de talentul său în urmă cu patru ani într-un bar de karaoke. Așadar, telespectatorii îl pot urmări în semifinala emisiunii.

Sezonul al 10-lea al Românii au Talent

Vineri seara, 28 februarie, Daria Călugărescu, în vârstă de 11 ani i-a uimit pe Smiley și Pavel Bartoș cu dansul ei pe hoverboard. Cei doi i-au acordat tinerei cel de-al cincilea Golden Buzz.

Pe 7 martie, Mihai Țigaret a primit cel de-al șaselea Golden Buzz de la Andra. Cântărețea a rămas impresionată de momentul artistic al băiatului.

Mihai e un geniu, e special. Aşa ceva n-am mai trăit până acum. Nu pot decât să fiu mândru că am fost părtaş la ce s-a cântat acolo pe scenă”, a recunoscut juratul Mihai Petre.

Aura Marcu, stewardesa care a crescut în 11 centre de plasament a reușit să ridice o sală întreagă în picioare, la Românii au Talent și l-a determinat pe Florin Călinescu să apese butonul Golden Buzz.

Aura a primit cel de-al șaptelea Golden Buzz de la Românii au Talent cu vocea ei superbă.

Al optulea Golden Buzz de la Românii au Talent a fost primit în ediția din 21 martie. Sara Ardeleanu, fetița în vârstă de 10 ani s-a mișcat incredibil pe scena ROmânii au Talent, iar Mihai Petrea nu a ezitat să apese butonul Golden Buzz.

În ediția de 27 martie, trupa Duo MainTenanT, formată din artiștii francezi Ludivine Furnon Perso și Nicolas Besnard l-au impresionat pe Mihai Petre care le-a oferit cel de-al nouălea Golden Buzz al sezonul 10 al emisiunii Românii au Talent.

Cei doi formează un cuplu și în viața reală, și au împreună doi copii, de 1 an și 2 ani.

Cel de-al zecelea Golden Buzz la Românii au Talent

Cel de-al zecelea Golden Buzz oferit la Românii au Talent, sezonul 10, l-a primit Siena Vușcan, clujeanca de 10 de ani, în ediția din 3 aprilie 2020.

Tânăra a cântat o melodie patriotică din China, îmbrăcată într-un constum militar care era purtat de chinezoaice în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Uimită și emoționată de momentul tinerei de 10 ani, Andra a apăsat butonul Golden Buzz, exclamând: „Clujeanca mea! Clujeanca mea!”.

Siena a învățat chineza la vârsta de cinci ani. Aceasta s-a născut în San Francisco, iar părinții, fiind profesori universitari au ținut să-i arate micuței lumea încă de când era un bebeluș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: