Redactia.ro
Home » TV » Erno Varga: Adevărata poveste a spălătorului de vase cu voce de aur. A primit Golden Buzz Românii au Talent de la Andi Moisescu

Erno Varga: Adevărata poveste a spălătorului de vase cu voce de aur. A primit Golden Buzz Românii au Talent de la Andi Moisescu

GALERIE FOTO (2) Erno Varga: Adevărata poveste a spălătorului de vase cu voce de aur. A primit Golden Buzz Românii au Talent de la Andi Moisescu

Erno Varga a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu la prima ediție Românii au Talent din 2020. Sezonul cu numărul 10 al show-ului de talente a debutat cu o ediție surprinzătoare!

Vineri, pe 7 februarie 2020, emisiunea Românii au Talent a reînceput. Concursul a ajuns la cel de-al zecelea sezon. Erno Varga este primul concurent care i-a impresionat puternic pe jurați. Și telespectatorii au fost plăcut surprinși de momentul său pe scena Românii au talent. El a obținut primul Golden Buzz al sezonului din partea lui Andi Moisescu.

Erno Varga: Adevărata poveste a spălătorului de vase cu voce de aur

Tânărul de 31 de ani este din Oradea, iar povestea sa de viață bate filmul. A locuit, până la 18 ani, în mai multe orfelinate din mai multe județe. Asta pentru că mama lui își schimba des domiciliul, conform romaniiautalent.protv.ro.

După toate necazurile prin care a trecut în centrele de plasament, Erno Varga s-a angajat ca spălător de vase la restaurantul unui hotel din Oradea. De atunci, și-a luat viața în mâini și a reușit să își schimbe destinul. Erno povestește că proprietarul hotelului l-a motivat să fie un om mai bun.

Trăiește pentru muzică. Erno Varga a primit Golden Buzz

La început a descoperit opera. Atunci și-a dat seama că iubește muzica și a învățat să cânte la pian, cântă și cu vocea. Surprinzător, nu are studii de specialitate.

Acum ceva vreme, Erno Varga a devenit viral pe internet după ce un turist l-a filmat într-un parc din Oradea în timp ce, îmbrăcat în tricou, pantaloni scurți și șlapi, cânta la o pianină și cu vocea. În mai puțin de o lună, clipul ajuns pe Internet a strâns peste 650 de mii de vizualizări.

”Am împrumutat de la colega mea vestita piele de găină. Trebuie să mergi exact acolo unde meriți”, a spus Andi Moisescu, la finalul momentul și înainte să-i dea lui Erno Varga accesul direct în semifinale, apăsând pe Golden Buzz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: