Redactia.ro
Home » Știri » Începe „Românii au Talent”, sezonul 10! Jurații le-au pregătit o surpriză telespectatorilor!

Începe „Românii au Talent”, sezonul 10! Jurații le-au pregătit o surpriză telespectatorilor!

GALERIE FOTO (6) Începe "Românii au Talent", sezonul 10! Jurații le-au pregătit o surpriză telespectatorilor!

Începe „Românii au Talent”, sezonul 10!Jurații le-au pregătit o surpriză telespectatorilor! Premiera show-ului Românii au Talent va avea loc în această seară, de la ora 20.30.

Începe „Românii au Talent”, sezonul 10! Jurații le-au pregătit o surpriză telespectatorilor!

Premiera sezonului 10 al show-ului Românii au Talent va avea loc vineri, 7 februarie, de la ora 20.30. Jurații le-au pregătit telespectatorilor o surpriză. Andra va interpreta melodia din promo-ul de imagine al celui de-al zecelea sezon.

Emisiunea îi are în cadrul ei cei patru jurați, Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu, care sunt pregătiți să descopere o diveristate de talente. De asemenea, gazdele emisiunii vor fi Pavel Bartolș și Smiley, care îi vor susține pe concurenți.

Promo-ul de imagine din această primăvară a avut o coloană sonoră <>. Muzica și versurile au fost compuse de noi, iar Andra a fost vocea care a completat totul’, declară Vasile Alboiu, Creative Director PRO TV.

Jurații au mari surprize pentru concurenți

„Românii au talent este ca un serial care ne ține cu sufletul la gură în fiecare sezon. Mă bucur că vocea mea se aude pe promo și sper ca el să devină, la fel ca o coloană sonoră de succes, un hit fredonat de toți fanii emisunii‘, declară Andra.

Deși a anunțat că va intra în politică, îndrăgitul jurat Florin Călinescu va rămâne alături de colegii săi în noul sezon. Așadar, formula juriului va rămâne aceeași în sezonul al 10-lea al emisiunii difuzate pe PRO TV.

Pentru mine, personal, 10 perfect este ceva ce nu am avut niciodată, dar sper din toată inima ca acest sezon să primească nota 10. Orice concurent care vine la această emisiune este un câștigător și așteptarea mea este ca publicul să aprecieze toți concurenții!”, a declarat Florin Călinescu.

În timp ce, Andi Moisescu și Mihai Petre sunt de părere că sezonul 10 va fi unul de neuitat, mai ales că acum au fost introduse două golden buzz în loc de unul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: