Redactia.ro
Home » TV » Juriul „Românii au talent” în noul sezon. Surpriză pentru fani

Juriul „Românii au talent” în noul sezon. Surpriză pentru fani

GALERIE FOTO (2) Juriul „Românii au talent” în noul sezon

Fanii nerăbdători să-și vadă emisiunea preferată de pe PRO TV sunt anunțați că au început deja filmările! Producătorii au făcut, cu această ocazie, și niște lămuriri în legătură cu noua componență a juriului. Astfel, potrivit paginademedia.ro, juriul „Românii au talent” în noul sezon rămâne… neschimbat!

Cine face parte din juriul „Românii au talent” în noul sezon

Deși a anunțat că va intra în politică, îndrăgitul jurat Florin Călinescu va rămâne alături de colegii săi în noul sezon. Așadar, formula juriului va rămâne aceeași în sezonul al 10-lea al emisiunii difuzate pe PRO TV.

Juriul „Românii au talent” în noul sezon
Florin Călinescu rămâne în juriu pentru cel de-al 10-lea sezon al emisiunii

Informația a fost confirmată și de paginademedia.ro, care au luat legătura cu oficialii de la PRO TV. Aceștia din urmă au mărturisit că s-a decis ca Florin Călinescu să mai rămână în juriu încă un sezon.

Florin Călinescu s-a lansat în politică

Anterior începerii filmărilor pentru „Românii au talent”, îndrăgitul actor anunțase că nu știe exact dacă va mai fi jurat al respectivei emisiuni. ”În acest moment, nu pot preciza care va fi relația cu televiziunea”, spunea Florin Călinescu imediat după ce anunțase că va intra în politică.

Așadar, întrebările și nelămuririle fanilor erau mai mult decât justificate. Din fericire, fanii îl vor putea vedea în continuare pe Florin Călinescu alături de Mihai Petre, Andra și Andi Moisescu la „Românii au talent”. De asemenea, Pavel Bartoș și Smiley se vor întoarce în rolurile de prezentatori în noul sezon al emisiunii.

Citește și Geanina Ilieș este noua prezentatoare a emisiunii „Gospodar fără pereche”

Loading...