Redactia.ro
Home » TV » Câți bani câștigă PRO TV din emisiunea Românii au Talent. Este piesa de rezistență a postului

Câți bani câștigă PRO TV din emisiunea Românii au Talent. Este piesa de rezistență a postului

Cine a câștigat premiul de originalitate la „Românii au talent 2023”? A reușit să cucerească inimile publicului

Emisiunea Românii au Talent, va avea anul acesta parte de un alt final. Din cauza pandemiei de coronavirus, finala marelui show, va avea loc în acest an fără spectatori. Însă, nu este nicio problemă, deorece emisiunea face în continuare mulți bani.

Conform paginademedia.ro, Pro Tv câștigă din reclamele difuzate în timpul show-ului, milioane de euro.

Câți bani încasează PRO Tv din emisiunea Românii au Talent

În acest an, finalul emisiunii Românii au Talent va fi unul neobișnuit pentru fani. Din cauza epidemiei de coronavirus, publicul nu va mai participa la încheierea emisiunii, așa cum ne-am obișnuit.

Însă, cu toate că spectatorii nu se mai află în public, Pro Tv câștigă milioane de euro în urma reclamelor difuzate în timpul show-ului.

Potrivit cancan.ro, încasările au fost suplimentate cu un milion de euro datorită edițiilor difuzate în reluare, a doua zi.

„Totalul încasărilor pe care le-a avut postul de televiziune au fost de aproximativ 3,5 milioane de euro.

S-au încheiat, în același timp, și parteneriate, tot pe bani, firește. Din totalul de bani, aproximativ 2,7-2,8 milioane de euro le-au revenit din reclamele difuzate pe parcursul edițiilor Românii au Talent, din serile de vineri, în prime-time”

Cum se va încheia emisiunea Românii au Talent

În urma pandemiei de coronavirus, au avut loc modificări esențiale în cadrul emisiunii Românii au Talent.

Galele live ale show-ului nu au mai avut loc, iar posturile TV din România și din țările afectate de COVID-19 au fost nevoite să își formeze noi grile de programe, în așa fel încât sănătătea angajaților să nu fie pusă în pericol.

Potrivit site-ului paginademedia.ro, finala sezonului 10 al emisiunii Românii au Talent, va avea loc într-un mod diferit.

Așadar, emisiunea va mai avea două ediții, pe 22 mai și 29 mai, iar pentru prima dată, show-ul nu va mai avea o semifinală. Vor fi sărite două etape, selectarea concurenților care sunt cei mai buni și semifinala propriu-zisă.

Pe data de 22 mai, PRO Tv va redifuza cele mai spectaculoase momente ale sezonului, iar publicul le va putea vota pentru Premiul de Originalitate, iar rezultatele voturilor vor fi anunțate după o săptămână. ”Va fi ceva inedit și în premieră, care nu exclude și imagini live”, au declarat reprezentanții postului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: