Redactia.ro
Home » TV » Cum a ajuns Narcis Ianău, finalistul de la Românii au Talent. Din ce-și câștigă traiul și cum arată acum?

Cum a ajuns Narcis Ianău, finalistul de la Românii au Talent. Din ce-și câștigă traiul și cum arată acum?

GALERIE FOTO (8) Narcis Ianau

Cum a ajuns Narcis Ianău, finalistul de la Românii au Talent. Tânărul a ajuns în 2011 până în finala marelui show, dar a pierdut în fața cântărețului Adrian Țuțu. Narcis a reușit să surprindă jurații emisiunii cu inflexiunile vocale unice.

Cum a ajuns Narcis Ianău, finalistul de la Românii au Talent. Din ce-și câștigă traiul și cum arată acum?

Narcis Ianău, în vârstă de 25 ani a reușit să surprindă în 2011 o sală întreagă la emisiunea „Românii au talent„. Acesta a ajuns până în finală, reușit să aibă un număr impresionat, dar a pierdut în fața lui Adrian Țuțu.

În prezent, tânărul din Bacău își continuă cariera muzicală, colaborând cu artiști cu renume mondial, precum Sarah Brightman sau trupa Gregorian.

Narcis călătorește în toată lumea pentru a impresiona publicul internațional cu vocea sa unică. Contratenorul și-a programat pentru anul acesta două turnee mondiale împreună cu cei doi artiști mondiali.

Ce s-a întâmplat cu Narcis după ce a participat la Românii au Talent?

Tânărul este guest star în turneul Hymn al celebrei Sarah Brightman, seria de concerte începând încă din vara anului trecut, când a susținut show-uri în Chile, Argentina și Brazilia.

De asemenea, Narcis și-a continuat turneul și pe continentul nord-american unde a ajuns pe o scenă din Marea Britanie. Mai mult, Narcis Ianău a concertat în București și Cluj, anul trecut în deschiderea concertului artistei Brightman.

În trecut, artistul a colaborat și cu trupa Gregorian apărând pe trei albume. În acest an, Narcis a luat parte și în turneul „20 Aniversary” având spectacole în țări precum Belgia, Rusia, Polonia și Austria.

Acesta mărturisește că sărbătorile îl găsesc în fiecare an acasă, chiar dacă este un artist ocupat. Concurentul de la „Românii au Talen” iubește Crăciunul pentru că-i aduce aminte de copilărie și de perioada în care mergea la colindat cu prietenii săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: