Redactia.ro
Home » TV » Radu Palaniță a câștigat Românii au talent. Era mecanic auto și cântăreț de ocazie până să ajungă la PRO TV

Radu Palaniță a câștigat Românii au talent. Era mecanic auto și cântăreț de ocazie până să ajungă la PRO TV

Radu Palaniță a câștigat Românii au talent

Radu Palaniță a câștigat Românii au Talent 2020, sezonul 10. A impresionat prin talentul său, dar și printr-o poveste de viață cel puțin interesantă. Radu trăiește „visul românesc”, ajungând de la un mecanic auto obișnuit la un intepret cunoscut de toți.

A atras atenția publicului prin vocea superbă, dar și pentru că a dovedit o modestie ieșită din comun. Radu Palaniță a atins visul multor români de a reuși să se facă remarcați dincolo de meseriile lor obișnuite. După cum spune și numele emisiunii, românii chiar au talent și demonstrează asta de 10 ani incoace, la PRO TV. An de an, există câte un caz care ne dă speranță tuturor că, indiferent dacă suntem mecanici auto, îngrijitori, croitori sau medici, asistente, profesori, putem să arătăm că avem și talente nebănuite.

Câștigătorul Românii au talent, sezonul 10. Radu Palaniță a interpretat piesa „My way”

Finala Românii au Talent a fost una atipică din cauza restricțiilor pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Astfel, jurații au fost filmați la ei acasă, la fel și concurenții. Fiecare finalist a înregistrat în avans un moment potrivit talentului său, care a fost difuzat în finală.

Apoi, publicul a votat favoritul, pe primul loc fiind Radu Palaniță. Pentru prima oară în istoria emisiunii de la PRO TV, au fost premiați Siena Vușcan, de pe locul 2, cu 20.000 de euro și Mihai Tigaret cu 10.000 euro, fiind clasat pe locul 3.

Momentul în care Radu Palaniță a aflat că a câștigat Românii au talent

Înainte de apariția la Românii au talent, Radu Palaniță era mecanic auto și cântăreț de ocazie

Radu Palanță este din bucurești și are 36 de ani. El lucrează ca mecanic auto, iar muzica este pasiunea lui. Interesant este că, până acum 4 ani, nici nu știa că are acest talent. L-a descoperit întâmplător la o petrecere.

„Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat ca pot sa cânt, în urma cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau sa încânt oamenii cu muzica mea”

, a spus Radu într-un interviu pentru PRO TV.

Iată și un moment în care Radu Panața a cântat la o nuntă sau un botez, în urmă cu 4 luni. Momentul artistic a fost încărcat pe canalul său de Youtube, unde nu se precizează dacă era doar invitat la eveniment. Este posibil să fi fost dorit de participanți în calitate de interpret la nunta sau botezul respectiv.

De asemenea, se vede că Radu Palaniță colaborează cu un club în care susținea frecvent cântări, înainte de pandemia covid-19.

Pentru Radu, participarea la Vocea României și primirea unui Golden Buzz din partea lui Florin Călinescu a venit ca o confirmare.

„Eu asta apreciez la aceasta emisiune. Faptul ca oameni fara niciun semn al destinului descopera ceva si vin aici. Si au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasa. Acum este un mecanic auto. Maine puteti fi milionari… Eu de un mecanic auto am nevoie. Vreau sa te responsabilizez.”

Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent a spus și ce va face cu banii:

„Dacă aș câștiga marele premiu, ce aș face cu banii? Această întrebare își are cu siguranță răspunsul: îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM.”

Rămâne de văzut când vor fi reluate castingurile și filmările pentru a 11-a ediție a emisiunii de la PRO TV. Românii au Talent ia, momentan o pauză, din cauza restricțiilor pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: