Redactia.ro
Home » TV » Schimbări majore pentru finala emisiunii Românii au Talent. Cum se va desfășura jurizarea

Schimbări majore pentru finala emisiunii Românii au Talent. Cum se va desfășura jurizarea

Romanii au Talent

Emisiunea Românii au Talent anunță schimbări majore pentru finală din cauza pandemiei de coronavirus. Așadar, finala ediției a 10 a show-ului se va desfășura în condiții diferite față de celelalte.

Schimbări majore în finala emisiunii Românii au Talent

Conform Click.ro marea finala a show-ului Românii au Talent difuzat pe Pro Tv, va avea loc pe 29 mai 2020. Deși telespectatorii erau obișnuiți ca juriul să fie adunat la aceeași masă, finala sezonului al 10-lea a emisiuni va avea loc acasă.

Cei zece finaliști vor fi jurizați de Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu și Andi Moisescu de acasă și prezentați tot de acasă de Smiley și Pavel Bartoș.

De asemenea, concurenții își vor prezenta numerele din sufrageriile proprii.

Din punct de vedere tehnic, va fi nebunie. Imaginați-vă că la un moment dat, când va începe votarea sau la anunțarea rezultatelor, pe ecran vor fi mai multe imagini cu cei 10 concurenți, jurații, prezentatorii. Va fi o provocare, ceva nou, original, surprinzător’ informează surse din Pro Tv.

Cum vor fi anunțai câștigătorii emisiunii Românii au Talent

Sezonul al 10-lea a emisiunii Românii au Talent este unul cu totul și cu totul specială. Din cauza pandemiei de coronavirus, cursul show-ului a trebuit să fie modificat pentru a nu fi pusă în pericol sănătatea spectatorilor, participanților și juriului.

Așadar, finala emisiunii va putea fi prezentată și urmărită de acasă. De această dată, concurenții care se vor clasa pe locurile 2 și 3 vor primi premii în bani.

Premiul cel mare va fi de 120.000 de euro, premiul doi este alcătuit din 20.000 de euro, iar cel de pe locul trei va câștiga 10.000 de euro.

Sute de oameni au venit să-și arate talentul în fața unei țări întregi, iar cei mai buni au fost aleși pentru marea finală care va avea loc în această vineri, 29 mai.

Deși telespectatorii vor fi surprinși de noul curs al emisiunii, aceștia vor urmări o luptă intensă între cei mai buni concurenți de la Românii au Talent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini