Redactia.ro
Home » Știri » De ce a fost lăsat Cristian Cioacă în permisie. Avocata familiei Elodiei Ghinescu a făcut noi dezvăluiri

De ce a fost lăsat Cristian Cioacă în permisie. Avocata familiei Elodiei Ghinescu a făcut noi dezvăluiri

GALERIE FOTO (2) De ce a fost lăsat Cristian Cioacă în permisie

Cristian Cioacă ar avea parte de un tratament preferențial în penitenciar, pentru că a părăsit închisoarea de câteva ori, a spus avocata familiei Elodiei Ghinescu, dar iată și de ce, conform unor alte dezvăluiri făcute tot de ea.

De ce a fost lăsat Cristian Cioacă în permisie. Avocata familiei Elodiei Ghinescu a făcut noi dezvăluiri

Cristian Cioacă a ispășit 8 ani din aproape 16 (15 ani și 8 luni), câți a primit ca pedeapsă, condamnat că și-a ucis soția, pe avocata Elodia Ghinescu. În ultima vreme, însă, fostul polițist pare să iasă „regulat” în libertate, pentru 24 de ore, pentru că ar avea un tratament preferențial, susține avocata familiei Elodiei Ghinescu. Iată de unde până unde de fapt, de fapt.

„Din presă am aflat că dumnealui a benficiat în mod regulat de permisii, pe weekend. Alți condamnați nu beneficiază pe weekend de astfel de permisii. Se pare că doar comportamnetul, care e unul, spun eu, normal, așa cum ar trebui să fie al oricărui alt condamnat în penitenciar, a condus probabil la aceste permisii de care dumnealui beneficiază”.

„Nu se are în vedere comportamnetul lui pe perioada procedurii în fața instanței de judecată, faptele deosebit de grave pe care dumnealui le-a comis. Nu a recunoscut, nu a colaborat cu organele de urmărire penală, ori în penitenciar orice condamnat trebuie să aibă un comportament normal, spun eu. (…) Din ceea ce am aflat și eu, că se bucură de un regim preferențial, față de alți condamnați.”, a transmis Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Foto: captură AntenaStars

Cioacă s-ar pregăti, se pare, de eliberarea condiționată.

„Probabil că dumnealui se pregătește și pentru eliberarea condiționată. A formulat o contestație în anulare, pentru a se constata că infracțiunile informatice s-au prescris, tocmai în această idee de a-și grăbi cumva eliberarea din penitenciar”, a explicat reprezentantul legal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: